Tad verdigi mevsimler geldi..
Hoş geldi..
Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi [yeni 2008] - YouTube
Tad verdigi mevsimler geldi..
Hoş geldi..
Sagopa Kajmer - Kötü İnsanları Tanıma Senesi [yeni 2008] - YouTube
Tango-1 never dies.
Dj mic check, black tempo adinda radyo yayini yapiyor, tavsiye ederim
Kits albumu gercekten cok basariliydi.. Cok iyi parcalar var..
bu adamı sevmeyenleri gördükçe daha fazla seviyorum
benim favorim baytar![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Son zamanlardaki favorim ;
Sagopa Kajmer Galiba Video Klip Full Kalite - YouTube
sagopa cok iyi be baytar
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Uzun zamandır takip ederim dinlerim Bana göre Türkiyede rap in son noktasında, Hard rap sevmediğim için diğerlerinin karmaşık çalışmalarını sevmiyor olabilirim bilmiyorum.
Sagonun Dinlenip dinlenmeme kaygısı yokkendine güven ordan geliyor.
Şarkılarını eskiden duman kafası ile yazıyordu, şimdi dini maneviyatıyla yazıyor.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
14 Nisan Bostancı Gösteri MerkezindePesimist Orkestra ile birlikte. Sadece kits intro yu canlı dinlemek için bile gidilir.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
3:35 'ten sonra söylenecek tek şey bu adam tek kelime ile efsane.. satırlarında hayat bulunan adam..
OTOBULL GARAGE
13 yaşından beri Sagopa, Ceza, Fuat vs. dahil onlarca rapciyi adım adım takip ederim, şu an dahi günde minimum 4 saat rap müzik dinliyorum, Sagopa'ya bu kültüre kattıklarından ve başarılarından dolayı saygım ve teşekkürüm sonsuz, ama ben onun müziğini RAP olarak değerlendirmeye almıyorum kendimce, onunki başka bişi sonuçta RAP Rhytmic American Poems açılımı (birkaç farklı tabir daha var ama yaygın olanı bu) ve bu isim Sagopa'yla bağdaşmıyor.
Bu arada Baytar'ın hastasıyım, Sagopa'nın ve Kolera'nın birkaç bandrollü albümü arabamda ara ara takıp dinlerim, ama bence RAP bu değil, amacım da polemik yaratmak değil, sonuçta adam başarılı ve bende kemik dinleyici kitlesinde yer alan bi insanım.
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
İntizam-ı kelam ı dinleyin, sago ya ses benzerliği %99,9
Sagopa destekli zaten, albumu şarkılar oldukça başarılı..
Ben yeni krşfettim, bilmeyenler için tavsiye ederim..
İntizam-ı Kelam - Tebessüm [ Dore Beat Productions ] - YouTube
Bazı adamlar vardır kendisini oyunculuğunu,sporculuğunu yada sanatçılığını seversin ama görüşleri konuşmaları ofsayt gelir ya sana
işte sagopa kajmer'de öyle konuşmaya başladığı an bütün olayının bittiği an.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)