Bizi niye almıyolar kargocudan bizim günahımız çiçek sevmemek mi?
Bizi niye almıyolar kargocudan bizim günahımız çiçek sevmemek mi?
Çok eskiden beri Rap dinlerim. Ama hiç bir mc nin özel hayatını araştırmam. Sonuçta beni uyuşturucuya iten bir sözü vs yok. Ki zaten bu mantıkla ne snoop dogg ne tupac dinlenir. Herkes kendine yapar kısacası.
Real Cars, Real Roads.
demek güzel bonz tohumu buldu kendine sipariş etti,ve sonra Kapak olduŞaka bi yana
inanmıyorum kargoya gidip de kargodan paket edeceklerine başka bir iş vardır bunda
Yeni albümü dinlemek nasip olmadı en kısa zamanda dinlicem. Sago her türlü dinletiyor kendini![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
çok eskiden silahsız kuvvet-kuvvet mira zamanlarından beri dinlerim ancak son zamanlarda iyice saçmalamaya başladı bence o underground havasını yitirdi bişey demedik mesneviye sardı ona da tamam da son albüm iyice tırt benceBu arada ot mevzusu eskiden beri bilinen bir gerçek ancak kargo olayı tamamen karalama kampanyası...
Yaşlandın be sago kaf kef.
![]()
Zaten dalga getirecek olsa kendi adina getirtmezdi. Sago iyidir, kardesimizdir. İsi olmaz. Adam alkoli vss birakli bayagi oldu. Simdi İstikametinde. Kedi yemek yerlen masamiza geldi yuksek sesle kovaladik, tribe girdi. Duyarliligi üst safhada. Onun riski falan filan.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
ya adam böyle bişey yapacak olsa gider kendimi alır Allah aşkına? et yiyen çiçek falan getircemişarıza adam korkup kaçmasıda çok normal. uyuşturucuyla alakası olucağnı sanmıyorum. yaptıysa da yazık kendisine.
ama meftun parçası bugün için yazmış sanki.. sağlam tesisatlı bi arabada meftunu dinleyin.. şiddetle tavsiye ederim..
Acı biberdir o![]()
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.