User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yurtdışından getirilen cep telefonu

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pasaport lazim bide pasaportun sahibi telefonla birlikte turkcell bayiye gidiosun orda kayit ettriosun..

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunları hiç yapamadın dandik bi telefonun imei numarasını klonlatıyosun
    barnak bassam olurmu ?

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aLdığımız telefonun hiçbişeyi olsa bile kendi pasaportumuzla gittiğimizde yapıyolar yani.

nicomedia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar en taze biz yaşadık sanırım...
    bi kaç gün önce teyzem almanyadan yegenime getirdi sadece ve sadece telefonun imei nosunu pasaport nosunu vererek kaydettirdik.. 10 dakıka bile sürmedi
    B18c specR swap eg

Ryhn
    Misafir
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 senede bir tane telefon kayit ettirme hakkiniz var...Pasaportunuzla birlikte herhangibir turkcell bolge ofisine gidiyorsunuz.Pasaportunuzdaki Tr'ye giris yaptiginiz tarihin sayfasinin fotokopisini cekiyorlar ve 10tl aliyorlar.Eger turkcell ise turkcell avea ise avea numarasi istiyorlar..
    Aynen arkadaşın yazdıgı gibi fakat telefonu kayıt ettirirken hangi numarayı verdiyseniz onla çalışıyor telefon! 2 tane telefon getirdim. İkisindede işlem aynıydı.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ryhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen arkadaşın yazdıgı gibi fakat telefonu kayıt ettirirken hangi numarayı verdiyseniz onla çalışıyor telefon! 2 tane telefon getirdim. İkisindede işlem aynıydı.
    yok oyle bisey hangi numarayi verrseniz onda calisiyo fln.. ben gittim turksele islettim avea kullanicisiyim dedim turksel hattimda vardi 10gun turksel acikkalsin kapanabilir belki dedi ii deidm 2.gun aveayi taktim babalar gibide kullandim..turkselin musteriyi kazanma stratejisi diyelim biz ona kulaktan dolma bilgiler vermeyin.
    - K -

________
    Dr.Ecu

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok oyle bisey hangi numarayi verrseniz onda calisiyo fln.. ben gittim turksele islettim avea kullanicisiyim dedim turksel hattimda vardi 10gun turksel acikkalsin kapanabilir belki dedi ii deidm 2.gun aveayi taktim babalar gibide kullandim..turkselin musteriyi kazanma stratejisi diyelim biz ona kulaktan dolma bilgiler vermeyin.
    doğru yok öyle birşey ,
    sisteme kayıt ettirilen şey imei numarası ,o yüzden hangi kartı taktığının önemi yok .

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evde kullanmadığın telefon varsa git onun ımeı numarasını kopyalat bi telefoncuda.. pasaport olayın yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı corolla117 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Size bir sorum olucak, bir yakınım dubaide. Gelirken ona bir cep telefonu getirtmek istiyorum. Cep telefonunu ordan alıp cebine koyup direk getirse, ben kullanabilirmiyim? Yoksa yapılması gereken işlemler varmıdır? Varsa Açıklarsanız sevirim.

İyi akşamlar, iyi forumlar.
    öncelikle dilini tr ye çewirmelisin fakat ülkemizde yurt dışından getirilen telefonlar kapanıyor pasaporta kayıt yaptırılıp kullanılabilir

necoone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yurt dışından gelirken tel getirdim gittim 1 türkcell bayine pasaportumla kayıt işlemi yaptırdım 2 yıl kullandım ve tel. tekrar kapandı şimdi tekrar kayıt mı ettirmem gerekiyo ama en son yurt dışı giriş çıkışımı 3 ay önce yapmıştım. şimdi başka bir telden mi klonlatsam imeini yada tekrar pasaportla mı denesem kararsızım?

Ryhn
    Misafir
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babama getirdiğim telefona kendi simkartımı takınca calısmıyor yada başka bir sim kartı takınca kayıt ettirirken bana telefon numarası sordular bende babamınkini vermiştim. Kulaktan dolma bilgi değil. Başıma gelen ve getirdiğim her 2 telefondada ortaya çıkan olayı yazdım. Haa en son getirdiğim telefon üstünden 2 yıl geçti o zamandan bu zamana ne değişti bilemem. Neyse şimdi kısmetse gelirken bir tane daha getireceğim bakalım bu sefer ne olucak.

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 sene önce bulgaristandan 8800 aldım. geldim türkiyeye, türkcelle gittim, aha telefon aha pasaport, numara istedi; türkcell numaramı verdim, kaydetti. faturaya filan gerek yok, farklı simlerle de kullanabiliyorsunuz.

Ryhn
    Misafir
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 sene önce bulgaristandan 8800 aldım. geldim türkiyeye, türkcelle gittim, aha telefon aha pasaport, numara istedi; türkcell numaramı verdim, kaydetti. faturaya filan gerek yok, farklı simlerle de kullanabiliyorsunuz.
    O zaman bir cenabet ben varım yani. Nese bu seferde yine sorun yaşarsam direk gidicem turkcelle bu ne dicem.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de 3 sene kadar once amerikadan iphone getirttigimde turkcell abone merkezinden avea numaramla kayit ettirdim imei'mi hic bir sorun olmadi o zamandan beri, halen kullaniyorum

tasmany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu telefon kayit isini yakinin dubai den gelirken havaalaninda yapabilir kendi pasaportuyla ama benim basima gelen hangi kartla kayit yaptirdiysan sadece onunla calisiyo, ha ben bu islemi 3 ay once yaptirdim degistiyse affola

Ryoichi
    Misafir
    Bir nevi kayıt ettirip daha sonra Türkiye içine sokman gerekir. Kaçak sokarsanda kısa sürede sorun yaşarsın diye düşünüyorum.

Ryhn
    Misafir
    Alıntı tasmany Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu telefon kayit isini yakinin dubai den gelirken havaalaninda yapabilir kendi pasaportuyla ama benim basima gelen hangi kartla kayit yaptirdiysan sadece onunla calisiyo, ha ben bu islemi 3 ay once yaptirdim degistiyse affola
    Aha işte bir bahsız bedevi daha benim başıma gelen arkadaşın başınada gelmiş yani kime nasıl denk gelirse öylemi yapıyorlar?

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imei numarası ve imei numara kaydı operatöre bağımlı değildir,
    operatöre özel kilitli telefonlar vardır ama o konu dışı, farklı birşey.

bütün detaylara buradan ulaşabilirsiniz,
    ben göz gezdirdim, operatöre özel bir uygulama okumadım, sizde bakın

http://imei.tk.gov.tr/
    http://imei.tk.gov.tr/node/13

Ryhn
    Misafir
    Alıntı MaxiQ4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    imei numarası ve imei numara kaydı operatöre bağımlı değildir,
    operatöre özel kilitli telefonlar vardır ama o konu dışı, farklı birşey.

bütün detaylara buradan ulaşabilirsiniz,
    ben göz gezdirdim, operatöre özel bir uygulama okumadım, sizde bakın

http://imei.tk.gov.tr/
    http://imei.tk.gov.tr/node/13
    OK haklısınız bende bir göz gezdirdim ama benim başıma ve konuda yazan arkadasın basına gelen olaya bir açıklama getirebiliyormusunuz?
    Yok yok ben olayı kafaya taktım Türkiyeye döndüğümde gidip sorucam.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)