Arkadaşlar evde fazla duruyor. İşine yarayan olurmu beko monitör.
dynoya
bilgisayara
vitrine
dükkana
tükkana
lazımsa vereyim arkadaşa evde yer kaplıyor.
Arkadaşlar evde fazla duruyor. İşine yarayan olurmu beko monitör.
dynoya
bilgisayara
vitrine
dükkana
tükkana
lazımsa vereyim arkadaşa evde yer kaplıyor.
bagıs yapın isterseniz goki ile birleştirip
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Caliştgm magazaya gelip gidin 2 erkek kardeş var. biri 5 digeri 12 yaşinda fln sanirim.Babalari yokmus .Gecen gun gelip bariş abi karneyi alcaz 1-2gun sora dedi.Bnmde aklimda vardi 1-2gundur bole bişy.gonulleri olsn die.
Goki sendekilern eksigi cd-rom ve hddmi bitek ?
hdd sindeki birkaç dosyayı geri dönüşümden bulursam hdd si ile birlikte yok bulamazsam malesef hdd siz bir sistemi senin dükkana yolliyim hoca.(kargosu benden). 17 " philips ekranı ile.diğer kardeşe de bu hediye olsun. klavyesi mouse u falan hepsi hazır. zamanında iyi para saymıştım. yani mahcup edecek bir sistem değil o yüzden diyorum. şimdi eskidi tabi o ayrı.
şimdi ne zaman alınıyor bu karne ? sanırım haftaya salı - çarşamba rahatlayacağım.perşembe - cuma gibi yollamayı düşünüyorum uygun mu ?
benim eski pcdn 2 tane cdrom var biri writer biri normal.writer calısıo digerini hatırlamıyorum.ikisinide gonderebilirm
1881 - 193∞
Tam olarak bilmiorm.Babalari vefat etmiş sanirim.Annede evde durcaklarina magazaya yolluyo herhalde.2-3 saat duruyolar ps2-ps3-xbox takiliolarztn magaza sicak dişarda napcaklar.Kiyafet belki olablir.ama bi yandanda bu pcyi fln goturdugmzde anne nasi tepki verir bilemiorm.
İlk şu pc işini halledeym daha sora durumlarina gore onada bakicam.Artk.
Eksikleri liste olarak yazın eldekilerden lazım olan varsa gökiye veriyim bende gelirken getirsin onlarıda ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Cok sagoln gercekten.size nasi uygun olursa.2 tane pc kafayi yerler herhalde abi kardeş.
Ama az once dedigigm gibide anne kibir yapip istemes fln die korkuyorm.
Egerki almassa yakacikta cocuk esirgeme kurumu var die biliyorum oraya birakirim ordada işe yariycaktir.
Eksik parcalar onemli degil bu işe girmişken artik caliştigm magazadan tamamlarm.
Butun dusunen arkadaslara tekrar tesekkur ediyorm.
Ufak olan kardeşin videosu
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1271672188069
Üsküdar Cad. petrol iş mah. no:29 kartal-ist
Electroworld
Bariş Çıtakoğlu
Tel: 0530-886-27-74
Tayfun abi bu adrese gonderebilirsn mon. yurt içi anlaşmasi olmasi lgzm karşı odemeli gonderirsn.
Tesekkur ederim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)