şaşırmış)))
yaa adam bakmış snn arabanı satacağın yok dur snn yerine ben satiim demiş
şaka biyana ne adamlar yaa
faworisine ekleyen 40 küsür kişi var benim ilanı..onlar adamın tepesine binerlerse zaten olay biter ..)
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
geçen sene de hanzonun biri benim eski TypeR ın fotosunu bulmuş (kendi çektiğim fotoğraftı) TypeR ilanı vermişti. aradım adamı "ya foto çekmeye üşendim" vs diye bahane üretiyo.. neyseki sonra kaldırdı fotoyu![]()
![]()
ya hayır hani 1 tane temsili foto bilmemne olarak koysa hadi neyse idare edelimde...adam fotoğraflar herşeyi anlatıyor yazmış yani aracının fotosu gibi![]()
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
bende nakit 10 000 tl var dedim banka hesabını yolalrsan hemen kapora vereyimd edim bakalım ne dicek
www.egeturbo.com
Turbo asker
[QUOTE=SON TC;1159639]Bencede bu daha mantıklı; Apo geçmiş olsun kardeşim bu arada...[/QUeywallah Soner sağol kardeşim...
ya adamlar da mafyaysa![]()
izbandut at hırısızı kılıklı 4-5 adamla geldiler diyelim buluşmaya ne yapacaksınız o zaman
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)