tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Konuyu tam okumaya usendim..Elemani arayan oldumu?
Bu arada banada mail gelmis hatali ilaniniz elimize ulasti flm diye.
ben olsaydım
adamı arardım aracı görmek istediğimi soylerdim ama boş gıtmezdım vede tekde gıtmezdım ve vatana mıllete hayırlı bır ıs yapardım : )
Tek ihpar yeterli oluyor ben çok uğraşıyorumbenim aracımın fotosunu çok kullanıyorlar.
bazen can sıkıntısına dolaşırken hatalı ilanlarıda şikayet ediyorum![]()
ben bu sabah 8 de gördüm ilanı konuyu acacaktım ama neyse dedim sen açmışsın zaten..bu arada buda kontör avcısı sanıırım arandıkça kazancımal 2001 yazmış bide
![]()
mesaj yazdım sahibinden com yönetiminemilletin arabasını koyuyolar 50 kişi şikayet ediyor hala duruyo ilan dolandırıcı mı hırsızmı belli değil işinizi yapın vs. kaldırmışlar ilanı
![]()
apo abi bu eleman muhtemelen sızın oranın cocogudur arabayı goruodur bakalım bu kaca gıder dıodur ılanını bulmustur maksat gonul eglendırmek yada dolandırıcılıktır takılıodur sen bnce alıyı yanına al snr mahallede sole bı tur at sole genclerın yanlarından gecerken kafalar kımde donuo snr kım dedıkoduya baslıo bı bak tespıt yap....
abi aldım ben arabayı 20 tl verdim senin arabanın maketini verdiler bana..
apo abi böyle işler de nerden buluyor senin gibi adamı anlamıyorum.. keşke çağırsaydın tepeyi bi ziyarete giderdik arkadaşla.. üzüldüm bak şimdi..![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)