lacivert/kırmızı/beyaz. bu üç renkten birine bak bence, daha çok yakışıyor e46 ya
bu arada 20bine vti yok 2007 civic nerde![]()
10 numara makina 37 fazla 34 34.5 gibi alınırsa super olur ...30 32 ye var diyen arkadaşım dogru soylemiş...cacık bmw lerın hepsı 30 32 cıvarı zaten..sakın almayın ugraşırsınız..bu araba guzelmıs
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
yalnız biliomusun bılmıyorum 3.28 le aynı benzını yakıyo dıyebılırım..tupsuz bınmek aptallıktan bşka bişey deil..trafıte 500bınle gezıyoduk benzın 3.300 du
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
katılıyorum bu dediğine,3.20 ci alıcaksın m technic hala 31-32 diolar temiz bi de.neyse ben ciddiye almadım zaten o söyleneni.
evet bunu bende okudum bi yerde,haftasonları kullanmayı düşünüyorum genelde zevk amaçlı ve işim gereği.şimdiki arabamda öle 3 hafta yatar 1 hafta binerim.benzin açısından sıkıntı olmayacak benim için.çokta sıkıntı olursa takarız bi tüp problem deil500bin de çok deil mi yav,sıka sıka mı geziyordunuz
sanırım sakin kullanımda 350 liraya kadar düşürürm ben onu
![]()
Ayrıca E46 alacaksanız bence minimum 2004 model almalısınız. E46 sorunsuz bulmak çok zor bu konuda paraya kıymanız gerekmektedir. Makyaj 9 almanızı öneriyorum o yüzden.
Mümkünse 70.000 KM altı olsun temiz olsun. BMW motoru düzgün bakılmadığında çok sorun çıkartan bir motordur. Ve parçası ve tamiri yüksek ücretler açar adamın başına.
Ben 3.30 kullanıcısı olarak çok fazla aradım ve en sonunda 30.000KM de araç bulup aldım 2004 model. Ben 72.000 TL ye aldım ama cabrio hardtopu bile yoktu. Bu modelde temiz 3.20 ler 52.000 TL ye alınabiliyor.
Aynen bu yani
Foruma inanını koymuştum arkadaşımın aracıdır.
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)