Allah korumus..
allah korumus
daha beterinden korusun
Allah Hepinizden Razı Olsun Allah Hepinizin Araçlarına Size Kaza Bela Vermesin
Hepinize Teşekkürler
Atlatıyorum Yavaş Yavaş...
geçmiş olsun Allah korumuş araçtakileri.. eğer üzüntün arabayaysa sadece şükret bence kimseye bişey olmadı diye hem kasko da var
bu şaşırmış yaa benim arabaların hiçbirinin kaskosu yoktu hepsi çöp oldu kasko değerinden yakınıyo buda,olum manyakmısın araban pert,parasını alıcaksın paşa paşa gidip bitane Sİ geçebilen Vtec alıcaksınbu kadar basit,parasını alamasan bizde üzülelim ama sonuçta alacaksın,olm sakın üzülme inan bana çok ucuz atlatmışsın hatta hiç kaza yapmamışsın gibide denebilir,yani içindekiler kurtuldu sigortadanda paranı alıyormusun abi daa ne üzülüyosun eşşen .iki
parayı alda bi araba alalım gidip hadi öptüm....
(KENAN)
Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış..Bu sana bir ihtar'da olabilir dikkatli ol derim görüyorumki hala dünya malını düşünüyorsun hayatta hiç bir şey tesadüfen olmaz bu olayın mutlak bir anlamı ve ihtarı vardır Allah anana babana sevdiklerine bağışlamış seni sen isearabanın kasko değerinden bahsediyorsun
Unutma ki kaza anında o aracın içinde sen veya sevdiğin bir kişinin olması seni şu anki halinden çok farklı bir duruma sokabilirdi.geçmiş olsun..Eğer imkanın var ise şükür namazı kıl bence![]()
çok fena.büyük geçmiş olsun.daha iyilerini alırsın inş.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
cok gecmsı olsunnn
verilmiş sadakanız varmış..çok geçmiş olsun![]()
Büyük geçmiş olsun resimlerin tümüne baktım söylenecek tek bir şey yok. Allah sabır ve metanet versin. Cana gelmemiş gerisi çok mühim değil.
Bu durum nazardır başka bir şey değil bence de.![]()
Cok gecmis olsun demekten baska yapabilecegim birsey yok ama ..
" Mal canin yongasidir " derler , neler hissettigini anlayabiliyorum , hani duzeltilebilir birsey olsa neyse dersen canini kurtardigina sukur ettikten sonra ama .. Simdi bir yanin kurtulduguna sevinirken diger taraftan da giden arabana icin aciyor .. Benimde sol kapimdan kangoo girdiginde hissetmistim benzer seyleri .. Cok cok gecmis olsun tekrardan ..
Ama sunu da dusun , belki ufak darbelerle kurtulacakti araban ama koluna bacagina bir uzvuna birsey oldugunu dusunsene , o kullanmaktan keyif alip uzerine titredigin arabana binemicek , kullanamayacaktin belki de .. " Nasilsa kurtuldum " diyerek , arabam arabam dige uzulme o kadar .. Hepsi geciyor , zamanla umarim psikolojinde duzelir .. Kesinlikle bir hayir vardir bak emin ol buna .. Basit bir laf gibi gelmesin sana , zaman icinde anlayacaksin , gercekten bir hayir vardir ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Sana birşey olmadı ya gerisi yalan kardeşim. Hem dünyanın en zengin insanı sensin farkında değilmisin hala ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)