Yıkatan arkadaşlar geçmiş olsunşuanda dışarda sıcak meltem esintisi var = gecede aynı şekilde çamur yağar
![]()
Yıkatan arkadaşlar geçmiş olsunşuanda dışarda sıcak meltem esintisi var = gecede aynı şekilde çamur yağar
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bugun arabaya zor bindim utandım oyle gezmeye direk yıkattım yok boyle bi çamur ya
yağsın ama çamur yağmasın![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Izmir dede camur yagmis arkadaslar,daha yeni yikatmistim mahvoldu yine ama neyseki yagmurlar devam ediyo islaninca bir nebze gecer.
aynen çamur yağmuş berbat yollar çok kötü kayıyor
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
dün gece izmirde de 02:00 ile 04:00 arası 5 dakika kadar çamur yağdı, canlı şahit oldum.. çok kötü oluyo bee![]()
Gece temiz yağmur yağmışsabah çamurdan eser kalmamıştı arabanın üstünde
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bende bugun yıkattım ilk defa inş bidaha yagmaz![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
bugun 8 civarı işten çıktım çatalcaya gittim o esnada bi 10 dk fln yıne camur yagdı yoldayken
az önce akademi sporun önündeydi aracım, sileceği çalştırdığımda cızır cızır camı çizerek bişeyler geçti indim baktım camda arabanın üstünde falan vs. heryerinde kum taneleri vardı.. çamur değil bildiğin kum yani elle tutulur gözle görülür çatır çatır kum tanesi, tamam çamur yağabilir ama kum nasıl yağar yaw??
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)