ankarada böyle şeyler olsa kimse avm lere gitmez![]()
Olaya birazda AVM esnafı yönünden bakmak lazım veya AVM yönetimi sen oraya trilyonlarca para yatırıp bi yer yapmışsın esnaf orda yanan elektriğin duran güvenliğin parasını ödüyo. dışardan bi vatandaşta gelip arabasını çekiyo 3 saat işini hallediyo dışarda ucuz olmasından veya daha sevdiği bişeyde olabilir yemeğini yiyor ufak tefek alışverişini yapıyo sonra arabasını alıp çıkıyo yok böyle bi adalet her konuda adaleti savunan bi forum olarak birazda bu yönden bakmak lazım.. tamm 5 dk durupta yada 1 saat durupta 15 20 milyon ödensin demiyorum ama en azından en kötü bi 5 liralık bi fiş gösterip ücretsiz geçilebilir AVM lerinde zamanında uyguladığı otopark tariflerininde bu sonuçta payı büyük tabi.
Bu havaalanı otoparkı nolcak bide ona çare yaw ...
gir çık 7-8 lira
10 gün 200 küsür lira (benim gibi enayiler için )
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ankarada da en iş yapmayan alışveriş merkezerinden biri karum.. yarısı boş dükkanların ama otopark hala gir çık 7lira mı 8 lira mı ne :S sonra neden battık acaba allallaa..
Karum'Unki aynı zamanda Sheraton'ın da otoparkı ve 24 saat açık da değil. Personel koymasın diye yapmak zorundalar.Karumunki çok sıkıntılı yani. Önceden basla AVM yok die tutuyodu şimdi SSK işhanına döndü nerdeyse. Orayı bir toparlamaları lazım hemde acilen yoksa 2 seneye tamamen iflas edicek komple iş merkezine döncek
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
ben geçen gün cevahirde kaçtım![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)