arkadaşlar eskişehirde tuning modifiye olaylarından anlayan bir usta yada yer varmı, eskişehirde eksikliğini baya hissediyorumda...
arkadaşlar eskişehirde tuning modifiye olaylarından anlayan bir usta yada yer varmı, eskişehirde eksikliğini baya hissediyorumda...
turan otomotiv motor modifiyesinde yardımcı olur opel calibra turbosu var hatta
eğer chip falan yaptıracaksan emrah vardı mavi peugeot 307 si vardı onunda numaralarını blursam yazarım buraya
www.egeturbo.com
Turbo asker
yani genel olarak eskişehir halkının modifiye anlayışı aracına apaçi bir açık hava filtresi ve saçma sapan bir egzos takmaktan başka bişey değil... bunlar dışında araca wide band evc gibi cihazların montajı ve ayarı yada ne biliyim forget motor toplama chip tuning vs vs....
sorma amacım yanlızca merak... çünkü bugüne kadar eskişehirde adam gibi yapılı bir araba görmedim, modifiye namına gördüğüm tek şey mavi ledli silecek fıskiyesi tarzında apaçi işler...
e.şehirde güzel yapılmış araçlar gördüm ben siyah 206gti vardı mavi subaru sti vs tarzı araçlar vardı gece 222 nin önüne sağlam makinalar geliyordu görmemen imkansız illaki ufak tefek şeyler takmış araçlarda olacaktır bunlar heryerde mevcut
Haklısınız..Yeni günden güne gelişen bir potansiyel söz konusu yani mavi ledli silecek fıskiyesi dönemleri geride kaldı diyebilirimFakat wideband tarzı işlerle ilgilinebilecek bir usta var mı yok mu onu ben de bilmiyorum
Zaten bu kadar işlem yapmayı düşünenler de şehir sınırları dışına çıkmayı tercih ediyorlar
Adam gibi yapılı araç görmek zor çünkü polisler hiç ama hiç rahat bırakmıyorlar.Affetmeleri çok zor oldu resmen.Bu da caydırıcı bi etken tabi![]()
EMC
peki bunlar eskişehirdemi yapılıyor yoksa dışardamı o önemli... ayrıca bu saydığınız araçlarda neler mevcuttu biliyormusunuz?? ayrıca tabi birkaç araç görmek mümkün ama bi genelleme yapacak olursak eskişehir halkı modifiye konusunda cidden cahil gibi geliyor bana, haksızmıyım?
örneğin 206gti da komple bodykit yay jant eksoz vs. full modifiye mevcuttu subaruda blow vardı yanılmıyorsam öyle show car tarzı araçlar zaten belirli şehirler dışında bulmak imkansız ancak yinede o bölgedeki en iyi araçların e.şehirde olduğuna eminim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)