şuan aracımda
apexi afc neo
k&n kutu içi filtre
el yapımı son susturucu
d2 coilover
aem wideband
greddy blow off var
siparişini verdiklerime gelince
aem tru boost
aem egt
short shift... 3 5 bişe daha var aklıma gelmiyor
tuning denince insanın beklentisi bu tarz şeyler oluyor. body kit jant vs.. şeylere verilecek parayla bunların hepsi yapılır.... coilleri saymazsak
yani ben istanbulda öğrenci olduğum için genelde istanbulda işimi görüyorum ancak yazın 3 ay eskişehirde olduğum için kafama bişey estiği zaman ta istanbula gitmek yerine işimi eskişehirdede görebileceğim birilerini arıyorum... misal canım bi değişiklik yapmak istedi yani
sıkılmadaN 4 SAYFAYIDA OKUDUM SONUNDA![]()
yigittorun evet arkadasım esk ınsanı genellıkle dıs gorunume onem verıyor,oda rezıl derecede kotu,
ama su bı gercektır, senın haberın yok demekkı hasan polatkannın basında sonunda olan shell e kadar senı boy boy gecçicek araclar vardışlarında hıc bır sey olmayan ama motorları standart olmayan araclar var,
ornek vermek gerekırse 2007 stı var beyaz renk xxxgarajda gırtlaga kadar yuklu,gecen gun alt koruma plastıgnı erıtmıs arkadsaın dukkanında gözlrıme ınanamadım,haa sokata neden gormuyosun? cunkı eskısehır buyuk olmasına karsın ,bı okadar kucuk bı yer olmasından dolayı goze batmak ıstemıyorlar,
eskısehırde 98 yılından berı hıc kullanılmamıs 4 adet ferraının oldugunu,tr ye audinin ılk rs lerı getırmeye basladgı zamnalrda ılk esk. e satıldıgını, soylemek zorunda bıraktın. tabıkı ıst. ank. gıbı kadar cok yok ,ama kalkıpta hıc yok yapanda apaçı demen rahatsız edıcı geldı bana...
TR şamp.rallılere katılan okadar cok pılot varkı ınanamassın,hepsıde oto sanayıde dukkanları olan ınsanlar, araclarının hepsıde garjlarında yatıyor,
evet esk de bu ıslerden anlayan usta yok haklısın,bızde sehır dısına gıdıyoruz. ama sorun degıl , jantı olmus olmamıs ,onun zevkıdır , body kıtı fıber olmus olmamıs onun zevkıdır, ama dedıgım gıbı dısında standart zannedıp senı gecebılecek okadar okadar cok arac varkı esk de hayret edersınsaygılar...
güvenç abim doğrudur bir sti olsun yada o ayarda bir araç bana boy atarda geçer, burada konumuz bu değil abi, eskişehir insanının modifiyeden anlayıp anlamamasıda değil gerçi ama konu az çok buraya kaydı ister istemez... demek istediğim şu, koca istanbulda bile bukadar çok apaçi fiber işi olan aracına saçma sapan ampuller takan insanı az görüyorum, ama eskişehirde her köşede bu tarz araçlardan var ve buda eskişehir halkının bu işte kötü olduğunu biraz gözler önüne seriyor, benim söyle bir düşüncem var insanlar o fiberlere verdiği parayla araçlarının motorlarında ne gibi değişiklikler yapılabileceğinin farkında olsalar eminim eskişehirde bu konuda bir bursa olurdu, yani tahminimce potansiyel var bilgi ve olanak yok. son olarak bilgisi olan insan yok demiyorum, tabikide vardır, araçta vardır ama eminim 10 kişiden 2 anca bu işlerden anlıyordur.
ayrıca evet benim aracım bir sti değil ama kesinlikle küçümsenecek bir araçta değil, stok hali, stok 106gti 320d gibi araçları rahatlıkla alıyor, geçen gün bursa yolunda arkadaşımın a63.0quattrosuyla kapıştım 3. vitesten sonra toz yuttu, yine arkadaşıma ait 207gt ile kapıştım durum yine aynı.
aracımda en sevdiğim olay ise dışarıdan bakıldığında hiçte anlattığım gibi bir potansiyele sahip gibi durmaması ve benle kapışmaya kalkanların yüzlerindeki ifade!![]()
bu arada içinden, niye foresterla uğraşıyorsunda onun yerine aynı parayla bi gc8 alıp onla oynamıyorsun diyen arkadaşlar olabilir, nedenini açıklayayım.
aracın ilk sahibiyiz ve bana babamdan yadigar, manevi değeri olan bir araç. ve bu maneviyattan dolayı motorundan boyasına a dan z ye restore edilmiştir.
yeni bir araç alsamda kesinlikle satmayacağım bir araç, nasip olursada babadan oğula kalmaya devam edecek bir araç.
ben hersabah saat 7.00 ıle 7.45 arası organıze yolunda yapıyorumsaolasın
kızılcıklıda veya hasanpolatkanda deng gelırız bı gun
sana tavsıyem plakaları tc 400 ve pnp olan araclara dıkka et üzerler seni
kendıne ıyı bak
![]()
yok abi ne kızması, tavsiyelerin bana lazım daha varsa bu tarz araçlar bilelimde ayağımızı yorganımıza göre uzatalım![]()
saymayım şimdi plakalrını dava falan acarlarmarka soylıyım
4 adet honda, 3 adet pug, 2 adet mıtsu evo serisi ,3 adet ımpo, 2 adet e serı amg , lambo yu zaten saymıyorum
camoro kırmızı 70 kusur model eskı yani , 1 adet adudi tts ,suanda bunlar aklıma geldı,ufak ayrıntılardan far edebılırsın farklı olduklarını,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)