geçmiş olsun arkadaş gücü yeten yetene valla tutturan geçiriyo
Printable View
geçmiş olsun arkadaş gücü yeten yetene valla tutturan geçiriyo
metin usta emniyet kemerini tak dedi yanıma oturdu bana bişiy olmaz dedim :D
2-3 dk sonra cevirmeye girdik ama yalan dolan yırttık :D uheuehu
dedim benim emniyet kemerim takılı...
ozaman yanındakine yazıcaz dedi:D
o hiç yazdırmaz onunda takılı dedim
bende kemer takılı degildi ama üstüm siyahtı anlayamadılar :D
antalyadaki gereksiz denetim ne istanbulda var ne ankarada var çok tuhaf ve gereksiz hepside nypd havalarında
Olması gereken bu aslında yasak olan şey yapamayacaz. Yasaksa yasaktır cezası ne ise kesilmeli gel görki millet neler yapıyor o kadar aksaklık içerisinde cam filmine takılmışlar.
Bir olay anlatayım Audimin 8 ay boyunca muayenesini yaptırmadım. tam tamına 8 ay muayenesiz gezdim ve bu süre zarfında en az 100 kez çevirmeye girdim. Her defasında cam filmi için bi ton laf etti ceza kesti. Sonunda öyle artist bi polis denk geldiki cam filminden arabayı bağlayacam gibi laflar etti.
Bende bağla bağlayabiliyosan hodri meydan dedim. 15 dk bağıra bağıra kavga ettik ekip otosu çağırdı allahtan gelen ekipteki polisler tanıdık çıktı bişey yapamadı. Bana dediki ben dedi diğer polisler gibi değilim görürürm ve affetmem dedi o an yine sinirlendim direk "ulan sen yolunu bulmaya calışıyosun görürmüş dürüstmüş adam gibi ruhsatı bile incelemedin incelesen 8 aydır bu arabanın muayenesi olmadığını görürdün adam gibi sebebin olurdu. sen direk camdaki filme taktın kafayı belki bi yol bulurum diğe" dedim hepsi sapıttı. Trafik polisi bişey yapamadan gitti sonra ekipteki tanıdık polislerle çamlıcaya çıktık muhabbet ederiz diğe hepsi de bu şerefsizdir bu ve bunun gibiler devlet maaşıyla doymuyor o yüzden böyle yapıyorlar demişlerdi.
Öncelikle geçmiş olsun sana, bu son haftalardır kontrollerin gerkisz artmasına bende anlam veremedim geçen pazar lauranın orda ışıklarda beklerken müzik dinliyordum bass yok bişiey yok trafik geldi tesisat mı var diyor baktım şöyle bir acelem de var yok dedim gülümsedim hafif tamam dedi sonra bastım gittim ne yapmaya çalışıyor bunlar
ülkede tüv var taktığımız parçaların üzerinde tüv certified yazar ama yasak yasaktır evet
valla ister iyi konuş ister ters konuş karşındaki polise kalmış
ben gece 12 de asayiş çevirmesine gitmiştim trafik ekibi çagırdı araba trafikten men edildi :D
film varsa cezaya yapacak birşey yok şuanda film var çevirirse konuşurum olmadı cezayı yeriz bu kadar basit
burdaki yanlışlık arabasında 1 numaralı film olanla 3 numara olup ön cam filmi olan arasındaki farka bakmaları gerekir
trafikte bakın bazı araçlar b.kunu çıkartıyolar
geçmiş olsun
Valla geçmiş olsun, benim anlamadığım;
Bu güzel ülkemizde:
1-Bu egsoz ve cam filmini rahatça satın alabiliyorsun
2-Bu egsoz ve cam filmini satan adamdan vergi alıyorsun
3-Egsoz ve cam filmi alırken vergi veriyorsun
Ama ne hikmetse ülkede satışı serbest vergisi verilen araç için olan bu malzemeleri aracına taktığında ceza yiyorsun...!
oncelıkle gecmıs olsun bır kac ay once benımde basıma geldı.aracın suan trafıkten men gozukuyordur eger bır daha cevırmeye gırersen men oldugu anlasılır ve aracını baglarlar.sana tavsıyem bır an once egsoz ve cam fılmlerını sokturup trafık sube mudurlugunde men olayını kaldırman yoksa basın gercekten cokk agrır.
Antalya polisi beni, bende onları cok severim :D Egzozdan durduran polise en son " tepede koca kanadı o kadar para verip aldım onu görmüyorsun 50 liralık egzozamı laf ediyosun" diyince baya sasırmıstı arkadas :D Ha Birde polis motorunun bulunduğu göbekte donut yapınca ceza yemiştim :D
asıl büyük sorun bu zaten. Yıllardır cevapları verilemiyor. Herkes kafasına göre takılıyo. Şu torpil ne mübarek şey arkadaş işlemediği yer ve durum yok :) Büyük geçmiş olsun sanada. Bende şuanlar filmelrden yırtıyorum. Sebebide 5 senelik film olup yarısının gitmiş olması :)
öncelikle geçmiş olsun yazık diyorum başka bişey demiyorum yalnız 550 tl ceza bu kadar yükseldimi ya bana eksozdan 118 tl kestiler ayrıcam memurun o filmi yırtma hakkı yok
geçmiş olsun şarampolde baya çevirme oluyor bu aralar:S toplanıp başkanlığa kadar çıkmak lazım bnce:):)
ben hep alt gecitleri kullanıyordum bir yere gidecegimde şehir içine daha bir kere girmedim,meğer tamda olayın göbeğinden geciyomusumda haberim yokmuş.dikkatli olmakta fayda var iyice abarttılar cünkü.gecmiş olsun kardeş.
şu ara polislere hediye dağıtıyorlar ellerine koz vermeyin.nerden ceza yazsak diye bakıyorlar :)
Farları açık olmadan seyir yapan bir aracı gören polis memuru bir şey yapmıyor;
Ancak onun arkasından gelen egzoslu ve xenon farlı aracı hemen durduruyor..
Ülkemizde artık bazı şeylerin degişmesi lazım.Camda film olunca ne oluyor yani onu anlamadım?Yasak belki ama yasagın gerekçesi ne?Adam içerde fuhuş mu düzenliyor diye düşünüyolar acaba?Başka ne yüzden camlara filmi yasaklar bir zihniyet?Fuhuş tarzı şeylerden çekiniyorlarsa tonlarca ev var onlara baskın yapsınlar..
Efendim egzos yasakmış..Niye yasak efendim?Sorunca belli bir açıklaması yok YASAK işte diyip geçiştiriyor..
Bana kalırsa aracını efendi efendi kullanıp,diger aracların ve yayaların canlarını mallarını tehlikeye atmadıgı sürece o araca ceza yazılmamalı..
Bıraksınlar artık böyle komedi cezaları;insan arabasıyla gezmeye çıkınca acaba polis ceza yazar mı diye korkarak çıkıyor..Benim bir elim sis farı kapatma dügmesinde rahat rahat sürdügümü hiçbir zaman hatırlamıyorum..
Ondan sonra vatandaş niye polisle kavga ediyor;eder arkadaşım sonuna kadar haklıda..!