o zman orjinalinde fab çıkışlı spor araçlarada ceza kessinler onlarda ses yapıyor ama ben eskiden duymuştum ruhsatta işli olduğu için sorun olmuyormuş araba spor araç diye geçtiği için
Printable View
o zman orjinalinde fab çıkışlı spor araçlarada ceza kessinler onlarda ses yapıyor ama ben eskiden duymuştum ruhsatta işli olduğu için sorun olmuyormuş araba spor araç diye geçtiği için
Teşekkürler arkadaslar allah hiçbirimize böyle anlar yaşatmasın..
Evet en iyisi ruhsata işletmek ama o is'de çok tuzlu yauw :S
Burda bı araç vardı komple apache fiber tamponları :D kaporta Komple airbrush arka koltuk iptal tesisatı minik bı tayyar gibi oten egzozu nos flan filan aklınıza gelebilecek her şey(%99 goruntu&ses) sahibi hatta 42 yaşındaydı polislerden bıkmış kıymış paraya vidasına kadar herseyi ruhsata işletmiş polisler kılını kipirdatamiyor dünya varmış ohh be diyordu en son..
Ant.da zaten 1tane lambo var sarı oda kiralaniyor galeri gibi bir yerde oranın aracına polisin ceza keseceğini zannetmiyorm bu isler tamamen senin yada babanın tassakli biri olmasına bakiyo plaka vermiyim gözümün önünde polis çevirme gibi koymuş ekip otosunu gözüne kestirdiklerini durduruyo bı ses geldi baktık vtec açarak bı s2k geldi sonra yanladı polis sadece arkasından baktı kılını kıpırdatmadı genellikle burada zaten BMW merco rang falan biniyosan korkmana hiç gerek yok durdurmuyolar bile..
Ne yazikki güzelim ülkemde isler böle yürüyor..
Türk polisi bu ne yapacağı belli olmas:DÇocukken yeşilköyde küçük bisikletimle toros ekip arabalarının yanına gidip ne güzel derdim ne bileyim ilerde sorun olacaklarını bu kadar millete:hahaha:Birde ben bir video izlemiştim herkes bilir lambonun benzini mi ne bitmiş itiyorlardı ist da kameraya almışlardı.
arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ama..yok ben cam filmimi çizdirmem şöle olmaz bu gitmez şunu ödemem deniyor klavye başında,ama polis durduruyor arçlarımızda film var egsoz şahsen bende yok ama kıllatıyor polisler yok sislerin açıktı yok şöle o vardı bu böleydi şu yoktu derken hiç bişeyde yapamıyosun arkadaşın dediği gibi suyuna gitmeye çalışıyosun zarar gelmesin 45 Tl bile ceza ödemiyeyim diye ama olmuyor..
antalyanın alanya ilçesinde hollanda plakalı lamboya ceza kestikleini gülerek okumuştum :)
antalyada 3 lambo var bu arada :)sizin gördügünüz bi adet birde görmediginiz otellerin garajlarında yatan.ankartın sahibindede var...
geçmiş olsun kerdeşim ..
ortalık çok fena hiç rahatlık vermiyorlar..
Egzost lu filitreli şekilde gece 11 den sonra gazlamaya çıkın ve iki kişi çıkın dört tane göz ile sağsolu kolaçan ederek gazlayın..
geçmiş olsun..
bugüne kadar egzostlu cam filmli bir sürü cevirmeye girdim ama hic bağlatmadım ceza bile yemedim ya durdurmadı yada evraklara bakıp bıraktı ama yinede cok korkuyorum araba bağlatmaktan..
merak ettiğim cam filmi ve egzosttan araba bağlayabilir mi yoksa bağlayamaz mı net bir cevap verebilecek biri var mıdır?
mert kardeşim geçmiş olsun öncelikle.biz arkadaşlarla antalya gelirken silencer söküp geziyorduk vallahi allahtan denk gelmemiş ne diyeyim
öncelikle geçmiş olsun.dediğin gibi bi sürü problemli araçlar trafikte cirit atarken onlara bi şey olmaz , bizim gibi egsozu olan bakımlı güsel araçları görünce terörist muamelesi yaparlar.malesef yıllardır bu düzen böyle:)
agustos ayinda camlica giselere dogru giderken emniyet seridinde devriye giden ekip pesime takilip durdurdu beni, bi tanesi bindi, ekip arabasini takip et parka gidiyoruz dedi..sebep egzoz.. film de varmis ama egzozdan baglayacagim falan dedi :D ben agladim zirladim falan dudullu'dan donunce cektirdi saga hadi devam et dedi..