Çevre yoluna bağlanan kısmı diyosunuz sanırım , Shell'i geçip devam ettikten sonraki ilk viraj =) Alt kapı diyoruz oraya kendi aramızda :D Hatta gözümüzün önünde bi tane 207 takla atmıştı orda.Çok sakat bir viraj , zaten nasıl bir mühendislikse virajın eğimi aracın yattığı yönle aynı o da tehlike arz ediyor baya baya..
o viraj mühendislik açısından kusurlu. ters dever var o virajda. ters dever = cinayet
18-02-2010, 22:40
Gokhan43
Alıntı:
mayham85 Nickli Üyeden Alıntı
o viraj mühendislik açısından kusurlu. ters dever var o virajda. ters dever = cinayet
Evet malesef..Allah korusun virajı kestiremeyen , hızının farkında olmadan viraja giren biri ne olduğunu anlayamadan tepe taklak oluverir. =\
18-02-2010, 22:43
mayham85
Alıntı:
Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı
Evet malesef..Allah korusun virajı kestiremeyen , hızının farkında olmadan viraja giren biri ne olduğunu anlayamadan tepe taklak oluverir. =\
ben inşaat mühendisliğinde okuyorum. geçen sene kendi bölüm hocalarımdan birisi o yolda kaza yaptı aracı dönemediği için. ve daha niceleri. genelde dönemeyenler tam kapının çıkış tarafı kaldırıma çıkıyorlardı yanlışım yoksa halen o kaldırım taşları bozuktur.
18-02-2010, 22:45
Ranthor
konuyu okuyamadım ama genel sohbetten devam edin, son kısımların eskişehir modifiye ile alakası yok.
Ayrıca gruplaşma istemiyoruz