Orası Tıp Fakültesi tarafındaki girişin ilersinde kalan viraj mı :D Yukarı çıkarken yani ?
Printable View
işte halkın sesi bu...kardeşim sana sonuna kadar katılıorum..ekine arabam 500 km/s yapsın girerim ama iş çıkmada işte o patlayanlarda sadece kaçla girdiklerinden bahsedebiliolar çıkamadıklarınıda biz konuşuoruz çünkü onlar o anlarda cahilliklerine yas tutuolar...arkadaşlar kimse kimseyi yaptıklarından dolayı yargılayamaz ama diğer yandan kimsede yaptıklarıyla milletin huzurunu kaçıramaz(bahsi geçen shellin hırçın delikanlılarına hitaben) bırakın herkes makinasına istediğini yapsın ama çevresine zul değil zevk versin...:icon_tup:
dönen kişide stock astra gsi varmış.ne olursa olsun ben onu biliyorum profesyonel olduğunu fakat o virajı o hızlarda alamaz.geliş hızıdır o viraj içinde mutlaka düşmüştür.çünkü imkansız.140 dönenleri de gördüm ben 120 ye gelmeden arkamda kalıyorlardı.ekin ekmek dediğimiz viraj taksi durağının olduğu yerdir.osmangaziye daha gelmeden.benim tecrübem ne daha yaşım 19 fakat ekin ekmekte aile apartmanımız vardı ve meraktan dolayı herkesi izlerdim.daha orayı o hızla dönebilecek birisine rastlamadım.sesinden anlardım gelen adamın patlayacağını.o tırtıklardan belli olurdu :).165 dediğiniz osmangazi köprüsünün orası ise bende döndüm a3 le o hızla orayı ama ekin deyince o işler karışıyor biraz benim aklıma yatmıyor açıkcası.
focus gibi yol tutuşu mükemmelin ötesinde bi araca yay takıp deneme yapmak lazım, yada benim coiller gelince aracı yere tamamen basıp amortisörleri en serte ayarlayarakta bi deneme yapılabilir.
deneme yapılmasın kaza oluyor hiç gereği yok.aracını tanıyanlar hızını bilir zaten.kendini bilmeyip milletin lafına uyanlar orada hep kaza yaptı.
valla onurcum ben bizzat aracın icindeydim ve ben gibi bu tecrübeyi yasayanlar var dediğim kişiyi küçümsemeyin körfez time trialda corvette ferrari gibi aracları 206gti la geride bırakmıs birisidir ...
ben daha uzağa işiyorum