Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun..
Printable View
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun..
anahaberde izledim kardeşi abim diye aglıyordu. cenabı allah günahlarını affeylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin.
allahım tırcı kalleşinede en kısa zamanda böyle bir acı versin, o aglayan kardeşim gibi yüregi yansın kavrulsun. göz pınarları kurusun.
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olur insallah.
Mekanı cennet olsun..
burnumuzun dibinde olmuş Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin.
O kadar kamera var, hergün eve ceza yolluyorlar, hicbir kamera görüntüleyememis mi Tırı?
Olayın oldugun saatte, İstanbulun tüm kameralarını incelesinler mutlaka bulurlar.
O carpıp durmayan o.cocugu tır soförü de insallah cok daha beter sekilde can verir.
Allah rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun..
Başınız sağolsun..
haberlerde izledim allah rahmet eylesin.cok acı bi ölüm..allah kimsenin başına vermesin..
ilk duydugumda şok oldum çok fena üzüldüm :( bizden ayrıldıktan bi kaç saat sonra bu kaza başına gelmiş insan böyle bi olay karşısında inanamıyo yada inanmak istemiyo :( bu gün ferit abiyi ve babasını gördüm içim bi kez daha kötü oldu allah gani gani rahmet eylesin aylesinede sabır versin insanın aklına geldikçe çıgırdan çıkıyo :( o tır şöförününde peşi bırakılmıycaktır gidicek cezasını çekicek inş :(
başınız sağolsun. nasıl vicdanına ses geçirebilecek bu sürücü çok merak ediyorum??? gerçi vurup kaçtığına göre vicdan falan kalmamış neyin sorgusunu yapıyorum ki...
Başınız sağolsun, toprağı bol, mekanı cennet olsun :(
allah hepinizden razı olsun tır şöförü hala bulunamadı, çok saygı değer polisimiz abisi ağır yaralı olan ferit abimizi hastane yerine karakola götürerek ifade alıp o şok halilyle konsturmaya çalışmış ve tırcı yı arıcaklarına yaralıları sorgulayarak yine çok bildik hareketler sergilemişler:Deli:... Şerefsiz tırcı belki bugun cenaze namazına gelir ve görür insanlari ne halde bıraktıgını. durum cidden çok acı akşam yanlarına gidince kubilayında dediği gibi içimiz parçalandı:( .... yavuz abininde dediği gibi kameralar heryerde iş başında haberlere konular veriliyor ama bakalım bizi tırcı bize nezaman verilicek eds için birisiyle görüştük eds sadece şerit ihlalinde foto çekiyormuş normal kayıtta olmuyormuş.. emniyet şeridine girip jeep e vuran bi tırıda dileriz çekmiş olsun....
çevrenizde honda renault hyundai bmw gibi büyük firmalarda çalışanlar varsa rica ediyorum hepinizden 18inde araç sevkiyatı yapılan galeri varmı.. ve tırın sanırm rengi turkuaz jeepde kalan boya kalıntısı turkuaz gibi...
Hepinizden tekrar allah razı olsun..
Haberlerde izlemiştim gerçekten acı verici bi olay
allah rahmet eylesin
Hadi vurdun niye kacarsin be serefsiz...Hicmi dusunmezsin vurdugun bir insan....
Basiniz sagolsun Serkan..
Allah rahmet eylesin.
O tırcı çıkmaz ortaya bulunmadığı sürece. Kaza yerinde bir müddet beklemiş sonra kaçmış korkudan. Plakam kesin alınmış diğe düşünmüştür. Almaya gelince korkudan heycandan kaçtım derim diğe plan yapmıştır.
Şimdi delikanlı olacak olursak kim olursa kaçar. Neden kaçar belki tır şöförü aracı görmedi ama adam ölmüş kaza yerinde bunu kimseye anlatamaz linç edilme korkusuna kaçar.
Evde polisleri beklemiştir polisler gelmeyincede plakamı alamamışlar belki bulamazlar en iyisi hiç ses etmeyim diğe düşünerek çıkmıyo piyasaya hatta bulgaristan tarafına çıkacak olan bi tır ise daha kötü dışarda arabayı yaptırıp öyle dönecektir. Kanıtları tek tek silecektir.
Allahtan ümit kesilmez ama inşallah en kısa sürede yakalanır gerektiği cezayı alır.
Başınız Sağolsun, :(