Arkadaşlar gece olan kazada malesef çok sevdiğimiz bi abimizi kaybetmiş bulunuyorum ve olayı şuan öğrendim...Maslakda dün 10 a kadar beraber oldugumuz arabamın işlerini yapan ferit abinin abisi bu kaza sonucu hayatını kaybetmiş eğer aranızda gece bu kazaya denk gelenler varsa plaka v.s. gibi şeyler yada yolda böyle kazalı bi tır göreniniz varsa bana dönmelerini rica ediyorum
http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/...6.0/index.html
İstanbul Kağıthane TEM otoyolu üzerinde yakıtı biten aracını emniyet şeridine çeken bir kişi, TIR'ın çaptığı aracı ile bariyerin arasına sıkıştı. Ağır yaralanan sürücü hayatını kaybetti. Plakası alınamayan TIR'ın sürücüsü bir süre bekledikten sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Ağabeyi Hakan Sağnak'ın yakıtı bittiği için yardım istemesi üzerine olay yerine gelen ve kazaya şahit olan Ferit Sağnak ise fenalaştı.
Ferit Sağnak'ı çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.
Kaza saat 01:00 sıralarında Nurtepe'deki Sadabad viyadüğünde meydana geldi.
İddiaya göre 34 ZD 6476 plakalı cipiyle Okmeydanı istikametine giderken, yakıtı biten Hakan Sağnak aracı emniyet şeritine çekerek kardeşi Ferit Sağnak'ı arayıp durumu bildirdi.
Ferit Sağnak, bir süre sonra 34 KZF 49 plakalı otomobili ile olay yerine geldi. İki kardeş araçtan indiği sırada plakası alınamayan bir TIR, Hakan Sağnak'ın cipine arkadan çarptı.
Hakan Sağnak aracı ile bariyerin arasına sıkışarak ağır yaralandı. Ferit Sağnak ise kazadan yara almadan kurtuldu.
Kazaya neden olan TIR ise olay yerinde bir süre bekledikten sonra kaçtı. Kazanın ardından ağabeyi Hakan Sağnak'ın yaralandığını gören Ferit Sağnak fenalaştı.
Çevredeki vatandaşların sakinleştirmeye çalıştığı Ferit Sağnak ağabeyi Hakan Sağnak'ı kurtarma çalışmalarını gözyaşları dökerek seyretti.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, çevredekiler tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Hakan Sağnak'a ilk müdahaleyi kaza mahalinde yaptıktan sonra yaralıyı ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.
Hakan Sağnak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Görgü tanıkları "TIR kazadan sonra olay yerinin biraz ilerisinde bir süre bekledikten sonra yoluna devam etti, plakasını alamadık, (Hakan Sağnak) Herhalde benzin dolduruyordu, lastiğin altından zor çıkardık" diye konuştu.
Polisin olay ile ilgili araştırması devam ediyor