Ne alkol ne sigara işim olmaz. Geçen gün KÜT oynarken 2 shot sexonthebeach içtim bir 6 ay gider heralde. İçenlerde (sigarayı özellikle) nasıl içiyorlar anlayamıyorum.
Printable View
Ne alkol ne sigara işim olmaz. Geçen gün KÜT oynarken 2 shot sexonthebeach içtim bir 6 ay gider heralde. İçenlerde (sigarayı özellikle) nasıl içiyorlar anlayamıyorum.
valla gunde 2 paket falan iciyorum, kilo da var saglik problemleri simdiden basladi. Nefes darligi vb. seyler. Cogu seyden zararli oldugunu biliyorum fakat kendi zevkim bu, vazgecemiyorum daha dogrusu vazgecmek istemiyorum. Baslayali yaklasik 7 sene oldu tabi ilk zamanlar simdiki kadar icmiyordum ama, o yaslarda ulker/tofas/gs gibi yerlerde basket oynuyordum fakat sigarayi biraz daha arttirinca kondisyon falan kalmadi dolayisiyla sporu da orda kaybettim. Babami da ayni sekilde kaybettim, gunde 2.5 paket sigara icen, ickisini eksik etmeyen bir adamdi bir anda sigarayi birakti geceleri nefes alamiyordu uyurken vucut oyle bir tepki verdi ki o kadar sene o kadar sigara icen birisinin 24 gun boyunca nikotin almamasina, 25. gunun sabahi nefes darligina dayali kalp krizi gecirdi 2 sene once. 52 yasindaydi ben kaybettigimde. Belki cok yanlis dusunuyorum fakat tamamen babama cekmisim, su dunyaya bir kere gelmisiz ben istedigim seyleri yapamadiktan sonra yasasam ne olur? Dedem doktor bu yasimda bu kadar kilonun cok fazla oldugunu durmadan soyluyor fakat ben yemek yemedikten sonra, alkolumu icmedikten sonra, sigarami icmedikten sonra zevk alamam ki, zevk almadiktan sonra da yasamanin mantigi yok bence. Ha bu mantikla yasayan babami 52 yasinda kaybettim, ben cok daha fena gidiyorum onun izinden ama hayirlisi.. :)
Hayatımda hiç içmedim içmemde benden uzak dursun.
ağzıma surmedim
ister zengin ol ister fukara her yemekten sonra yak bir cuara :)
alıştıranlar utansın 14 yaşından beri içiyorum başladıgım güne nalet olsun.
içen arkadaşlar için gerçekten üzülüyorum sonunda illa bir musibet getiriyor lanet şey babam rahmetlinin lafı "40 yıllık dostum kalleş çıktı, beni arkadan vurdu"
Son zamdan beri paket almadım. Ondan bundan otlanarak hayatımı sürdürüyorum bölelikle az içmiş oluyorum. Sakız çok işe yarıyor yada leblebi :D evde içemediğim için bu ikisine sarıyorum bütün gece :D ama bırakcam :D
içmiyorum gayet memnunum nedenıde bellı saglım..
"...her yemekten sonra yak bi cigara" diye değim gibi bir şey var ama eğer yediğiniz yemeğin tadını daha iyi almak istiyorsanız yada benim gibi yemek yemeği seviyorsanız sigarayı bırakmalısınız. Bu bile iyi bir sebep bence. Hiç kullanmadım çok şükür.
Ben de hiç içmeyenlerdenim. Askeri lisede vs yatılı okumama rağmen başlamadım, hiç ilgimi de çekmedi. Ailemin de sigara içmiyor olması etkili olabilir. Bir de ağız tadıma düşkünümdür. Tatlı vs severim, tadı hoşuma gitmemiş olabilir.
39 yaındayım. 19 yaşında başlasaydım 20 yıldır sigara içiyor olacaktım. Sigara içmeyerek sigaraya vereceğim parayla arabama modifiye yaptım diye düşünüyorum. İçen arkadaşlar da, özellikle genç arkadaşlar, böyle düşünürse bırakma da faydalı olabilir. (sağlık faydaları da yanında bonus)
Şöyle düşünün,
günde 5tl lik 1 paket sigara içiyorsanız;
ayda; 150
yılda; 1.800
10 yılda; 18.000
20 yılda; 36.000
2 paket içiyorsanız;
10 yılda; 36.000
20 yılda; 72.000
iyi para değil mi?
içmiyorum Allahıma çok şükür :)
içmiyorum :)
kendimi bildim bileli içmedim. içmemde hiçbir sorun olmadı bu zaman kadar bundan sonrada olmaz tahminimce. ;)
içmiyorum Allaha bin şükür
Arkadaş çevresi yüzünden 16 yaşımdan beri içiyorum lanet şeyi günde 1 paket kırmızı winston geçen hafta bi hasta oldum öksürürken ciğerlerim parçalancak derecede ağrıyordu dedim kendi kendime bu hastalık son olacak artık diye bıraktım 1 haftadır temizim yediğim yemeklerin tadını alıyorum artık üstüm pis kokmuyor sabah kalkınca ağzıma pis tatlar gelmiyor bakalım iradem beni nekdar götürecek ama artık içmeyeceğime inanıyorum....
içmiyorum işim olmaz nefret ederim kokusundan dumanından
SİGARA İÇİPTE BIRAKMAK İSTEYENLERE
OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
ben bizzat gittim ve denedim ...
http://www.neosante.com.tr/
arkadaşlar buraya gittim yaşadıklarımı aktarmak istiyorum ...
giderken 2 dal sigara götürmeniz gerekiyor . yazışmalar bittikten sonra iki sigarayı yarım içip küllerini size verilen 2 ad cam tüp'e atıyorsunuz ve sigaraları tüplerin içinde söndürüyorsunuz .
bu tüpleri VHS video büyüklüğünde bir chazın içine koyuyorlar , cihaz içtiğiniz siaranın yarattığı olumsuz manyetik alanı tanıyıp size bunun zıttını yüklüyormuş . kabaca kısaca anlattım bunu ....
şimdi sizi rahat bir koltuğa oturtuyorlar . ayaklarınız ayakkabısız - çorapsız tartı benzeri bişeyin üstüne basıyorsunuz , bastığınız yerler sarı - pirinç gibi 2 metal . her ikisindende cihaza kablo gidiyor . aynı şekilde ellerinize sarı - pirinç ten muz benzeri metal veriliyor , bunlardan da cihaza kablo gidiyor ...
başınıza da taç benzri halka takılıyor , göğüsünüze de bir levha sokuluyor , hepsinden cihaza kablo gidiyor ....
kuller cihaza konuldu , ayriyetten 1 TL gibi demir konuluyor + 20 cc cıvarında izotonik serum konuluyor....
makinen size yaptığını onlara da yapıyor......
45- 50 dkk makine ddiitt ddiitt ddiitt çalışıyor ve işlem bitiyor ..........
1 TL büyüklüğündeki metal i göbek deliğinin 2 parmak altına yapıştırıyorsunuz , orda beyina giden bir sinir varmış .....
izotonik serum da sizde kalıyor , kapağını açınca damla damlata biliyorsunuz . bu da eğer çok canınız isterse 3-5 damla dilinizin altına damlatıyorsunuz 5-7 sn sonra yutabilirsiniz....
1,5 saat geçti seans ve yazışmalar ile çıktım ilk defa böyle bir aradan sonra canım sigara istemedi . 4-30 da girdim eve gidişim 7-00 oldu ve akşam yemeği yedim , balkona çıktım canım sigara istemedi ...
3-4 gün alışkanlıktan dlayı aklınıza geliyor , fakat kesinlikle nikotin eksikliğinden dolayı değil tamamen fiziksel hareketlerinizden dolayı ....
1 TL gibi metal 1 ay sonra çıkıyor ....
zamanla hissetikleriniz , içmeyenlerin yada bırakanların hissetikleri gibi oluyor .....
çevremde sigara içen tanıdıklar ile kavga ediyordum (ağız dalaşı ) içmemeli için ....
3 ay 5 gün sigara dan nefret ettim , kötü koktu , rezalet bişey ..........
3 ay 6 gün hoş koktu bana gittim paket aldım içtim :(:( 6 aydır içiyorum . çok kolay bıraktığım için sanırım çok kolay başladım . belkide bırakmak için kesin karar almamıştım .....
sonuç ta herkese tavsiye ederim ben kendi kafamdan çektim , tekrar başladım ama yine gideceğim tamamen karar verince ....
buarada 270+KDV TL ödedim ... arabalarımıza yaptığımız masrafın yanında ????????
izotonik serumu hiç kullanmama gerek kalmadı ...
keşke imkanım olan , ücretsiz olan 2 ci seansa gitseydim 3 ay içerisinde ....
ama bundan sonraki seanslarım hatırladığım kadarı ile yarı fiyatına olacak....
EVET ARKADAŞLAR UMARIM OKUMUŞUNUZDUR
herkese başarılar
Sigara öyle sık kullanmıyorum alkollü bı ortamdayken puro, sigara falan..
Ama çok nargile iciyorum o ayrı :D