o sigarayi eline söndürürüm mert hiç bi ortamda içmiceksin:D
Printable View
o illetten çok şükür uzağım kullanan arkadaşların da en kısa zamanda bırakması dileğiyle
senelerdir içiyorum:D bir cok kez denedim bırakamadım...
Nargile Kullanırım Sigara Yok :D
Nargile içenler genelde sigara içmiyor sigara içenlerde nargile içmiyor..
Ben sigaraya başlamadan önce nargile çok içerdim
sigaraya başladım nargileyi canım çekmiyor artık..
Neyse bir an evvel bırakmak lazım hem maddi hem manevi zarar
Ama arada bir iyi oluyor yalan yok :D
vallayi ne keyifli geliyo ne bi faydası var nede bi b... yarıyo sadece masrafları artırıyo desenki moralim bozuk alkol alırsın en azından kafa yapıyo sigara içmenin bana göre hiç bi mantıgı yok.
bu gün kan werdim kanım bildiğin koyu bordo aktı biraz daha kasarsam siyah beyazı yakalıcam :D
Sigara benim sevgilim gibi bazen onu içerken çok keyif alıyorum bazende midem bulanıyor kokudan ondan nefret ediyorum ama ortalama günde 50-70 adet arası kısa marlboro light içiyorum bırakmayı istedim bir kaç kez fakat denemedim.
26 yasındayım 15 yasımdan bu yana nerdeyse içiorum.1-2 sfr bırakmayı denedim ama olmadı.inanılmaz sinir yapıyor.cok bırakmak istiyorum.meslegim nedeniylede mutlaka bırakmam sart aslında.nefesimin daha iyi olması benim işim içinde gerekli.ama yapamıyorum.ilerisinide dusunmuyor değilim ozellikle cocgum oldugu zaman ona ne solicem nası saklarım bilemiyorum.sabahları igrenc agz tadıyla uyanmak bas agrısıyla uyanmak canımı sıkıyor.ama bırakmam lazım bunu biliyorum.su BIKTIM ı arastırıp almayı dusunuyorum ciddi ciddi.kilo almaktanda korkmuo değilim.birde bıraktıktan sonra oksuruk ihtimali kafamı bulandırmıyor değil...
geçen bi haber çıktı belki okuyanınız olmuştur adamın birini bi tür örümcek ısırıyor herif ölümlerden dönüyo kurtuluo ama hafızada kopukluk var;
sonuc :eek:
herıf öncesinde sigara içerken artık hatırlamadıgından dolayı sigarayla ilgili hiç bir kalmıyor..
içiyorum ama azalttım baya bu aralar..
15 sene ıctım bırakıorum dedım bıraktım 2x2=4 tedavısıne akapunkturuna ınanlardan deılım ıs kafada bıter
9 ay önce 6 yıllık içiciliğimi bıraktım.
Gece alanya'ya giderken arabadakiler rahatsız olmasın diye içmedim:)
Alanya'ya geldim 3 gün içmedim.Sonrasında tek fırtın ağızda bıraktığı o kötü tadı hissettim o günden bu güne kadar hiç içmedim.
Birde bıraktıktan sonra djarum'dan özellikle uzak durmak gerekiyor:).Direk başlama sebebi olabilir...
bana lisede içiremediler babam içiyor diye çok kızıyordum bırak dedim bırakmadı ben başladım o bıraktı ve her sene bıraktığı günü bugün karımdan boşanalı birlmem kaç yıl bilmem kaç ay bilmam ka gün diye kutlar
bende yaklaşık 9-10 senedir aralıksız içiyorum.
kısa marlboro başladım haala kısa marlboro.
gelen zamlardan sonra belki bırakırım diye bi düşünce vardı beynimde ama ne oluyosa oluyo yine bi şekilde alıyorum bu meleti.
bazen sadece aklıma geliyo yada gözüm çarpıyo sigaraya,aradan bir dk. geçmeden bi kendime geliyorum sigara elimde çoktan yakmışım bile..
zararlı alışkanlıklarım keşke sigarayla kalsa..
insan başına gelmeden hiç bişeyi ciddiye almıyor. yani en azından benim için öyle.
keşke bende bırakabilsem :(
kullanmıyorum...bir dönem yurtdısında hatunlar içio die kullandm snra geri gelince bıraktım:D