sol tarafının kapı fitillerini filan sokmustuk 2 sene once egri bugru idi, mugen filtre ve bagajda tesisat vardı.
rengi hafif pembeye donmustu fiyatıda 38 civarı idi. kazasker de galerici aldı bir sure bindi diye biliyorum.
Printable View
sol tarafının kapı fitillerini filan sokmustuk 2 sene once egri bugru idi, mugen filtre ve bagajda tesisat vardı.
rengi hafif pembeye donmustu fiyatıda 38 civarı idi. kazasker de galerici aldı bir sure bindi diye biliyorum.
boş param olsa direk proje arabası olarak alırdım.. offf offf :)
kardesim fazla sorgulama bende 27000 liralik tayyar oole bi tayyar olur :) yazik parana bugun bi sandik motor bir dunya para
ama kendim alip toplamak istiosan o baska bisey bu araba tahmin eiorum 25000 tlye alirsin en fazla
fiyat 27 imis bu aralıkta baska araclarda yokmu yaw neden illa bu araca takılıdınız?
cacık olmus bu gorunene gore bakmakla zaman kaybetmeyın derım :)
Yorumlar için teşekkürler arkadaslar almayı düşünen kisi benim de daha detaylı bilgisi olan yokmu acaba sitede yazanlar ile aracın farklı olduğu belli kazası yoktur demiş zaten satıcı ama bariz kazali olduğu belli sizlerinde yorumlarımızdan anladığım kadarıyla ama önemli olan su anki durum nasıl toplandığı ve yururu satıcı ile aramızda konuşmamız su takasa gireceğiz 306 Gti ile 15 dedim ben aracıma yarın fiyat araştırıp donecek bana 5000 tl nakit verecem 10000 de ayda 1000 lira 10 senet yapacağız su an bana vereceğiniz bilgiler ile rakamı daha düşürmeye çalışacağım ama bilen arkadaslarin bana girme demelerini beklerim sonradan başımız ağrımasın
Seko ; bu araca takılmamın sebebi vade olayı cazip geliyor 30000 olsa zaten su an duZgun bir typer alınır ama yok iste :(
Çekici üzerinda kazalı fotoğrafı vardı bu typer'ın.Sanırım pertti.
motoruna mutlaka baktırın, dynoya sokun kaportasına bakın büyük kazası yoksa motorundada sorun yoksa alın yavaş yavaş düzeltirsiniz arabayı, sonuçta bu kadar cazip fiyatlara alınacak arabanın sorunsuz ya da temiz olması çok beklenemez
DBS'in çok talihlisi vardı...
Nasip kısmet bana kaldı araç...
Bu araç ile DBS karşılaştırsak DBS tesisatı söksek aşağı yukarı aynı rakamlara gelir ki
DBS 79.000 km yi göz önüne alırsak bu aracın hakkı 24.000-25.000 bandında kalır gibi...
Ama arkadaşın şartları göz önünde bulundurursak vadeli bir şekil olacağından 27.000 normal sayılabilir...
Topkapı Cevizlibağ Sanayide Savaş Motorsport olsun Honda RADAR olsun burada işi bilen ustalara gösterirsen olumlu olumsuz her türlü yanıt alırsın...
Bugün konuştuk 306 ya fiyat araştırması yapior su anda bugün cevap verecek sonra aracı görmeye gideceğim Topkapı cem yetkili servise goturmeyi düşünüyorum ben kompresyon ölçümü felanda yaptıracak inşallah yürüyeni ve motorda sorun çıkmaz ise bir on ızgara bir çift on far ufak tefek seyler ile güzel olacağı kanaatindeyim
sonrasindada yüklemelere başlarız bütçemiz el verdigince k-Pro headers komple egzost felan :)
bu kırmızı typeR ı hatırladım.. benim TypeR aldığım zaman (2007 haziran) da satılıktı, hiç görmeye bile gitmemiştim.. o zaman da iyi değildi, şimdi daha beterdir...