Kimse bilmiyormu şimdi tam kazasını bu arabanın onden mı taklami yandanmi bir öğrenebilsek iyi olacak ona göre uğraşacağız ama kimse net cevap veremedi 2007 de fiyatı neydi acaba?
Printable View
Kimse bilmiyormu şimdi tam kazasını bu arabanın onden mı taklami yandanmi bir öğrenebilsek iyi olacak ona göre uğraşacağız ama kimse net cevap veremedi 2007 de fiyatı neydi acaba?
2007 de 35 milyardı ve komple boyalıydı sanırım.. mugen panjurundan hatırladım.. CTR ye hiç yakışmayan bir panjur bedava verseler takmayacağım bir parça.. :)
5-6 parça boyalı yazıyor. zaten araç kaç parcadan oluşuyorki :D
araç komple boyalı ve pert olacak biçimde kazası var hiç bulaşmayın üstüne bikaç daha ekleyip eli yüzü düzgün bir araç alın çok problem yaşatır yorgun typer.
306 Gti ile takas girip 5000 nakiti kabul edecek. 10000 ide vade yapacak typer sahibi arkadas var ise hemen alayım :)
ilk fotodan belli patates olduğu
ölüsü yürür kanaatindeyim 20 küsür liralara vtı satılıyor bunlar göreceli kavramlar alır binerim şahsen ödemedede kolaylık yapılıyor arkadas zaten almak ıcın sartlandırmıs kendını sadece bılınmeyenlerı ögrenmek istiyor mesele al yada alma meselesi değil gereksiz yere tartısmanın alemı yok bence.
cem-auto Cebinden Onaylı
12-03-2010 22:31
GEL VERİYORUM
Cevap
Sil
Mesajınız
Kullanıcıyı favorilerime ekle
Gönder
Önceki Mesajlar
34btr1907 Cebinden Onaylı
12-03-2010 21:59
bu araba daha oncede 27 ye satılıyordu nakıt 23 var uyarsa msj la don bana