bende geçen 5 dk arayla iki kere çevirmeye girdim ilk çevirmede üflediğim plastiği almıştım dedim ilerde tekrar çevirlerde gösteriyirim boruyu üfletmesinler zaman kaybetmiyim diye neyse gösterdim boruyu dedi olsun tekrar üfle neyse üfledim yine sıfır çıktı o plastiğide aldım sonuç 2 kere üfledim boş yere zaman kaybı uyuz oluyorum yaa gereksiz zaman kaybı
2000 yılında yaptığım kazadan sonra hastahaneye kaldırılıp orada hastahane polisi tarafından alkol muayenesi yapılmıştı.80 promil alkollü çıktım.Allahtan küçük yer herkes birbirini tanıyor.Polise en az 6 aydır alkol almadığım konusunda ısrar edince olayın sebebini araştırdık.Polisin kendisi, oradaki sağlık memuru, ambulans şoförü ve en son doktorda alkollü çıktı ama gitgide alkol seviyesi düşüyor.Sonuçta sebep bulundu : Benden önce alete üfleyen ve bana çarpan şahıs sağlam alkollü imiş.Ondan kalan kalıntıların bizlleri alkollü gösterdiği anlaşıldı.Başka bir aletle tekrar muayene olduk ve alkolsüzlüğümüz ortaya çıktı şükür
Ben olsam mahkemeye veririm.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
çok sigaradan promilin yüksek çıktığını duynuştum ama kokoreçten saçmalık.. Kesin alette yada mamurda bi oyun wardır. kan testinden snra zaten herşey belli olur
ıslak mendille veya gazlı içecekle alakası yok alkolmetreye karbondioksit üflüyorsun akciğerlerden gelen hava ile ilgili bişe anlattığına görede üfleyende sorun yok tahminim cihazları bozuktur.
bir önceki üflettiğini size yıkmış olabilirler.. adam sert yaptıysa, ehliyeti vermediyse veya tanıdık v.s. çıktıysa, emniyet mensubu ise, büyük başlardan birinin tanıdığı-yakını ise polis bişe yapamamıştır, bir sonraki talihsiz de siz olmuş olabilirsiniz.. bunu da nasıl yapıyolar boru ile cihaz arasını kapatıyorlar siz üflüyo gibi görünüyorsunuz ama cihaz kayıda geçmiyor bir önceki promil i gösteriyor... ama bu durumlarda genellikle tipinden alkollü olduğunu-alkollü olma potansiyeli olanlara ihaleyi yıkıyorlar.. (yaşanmış olaydır)
yüzüne kolonya sürdüğünde bile çıkma olasılığı var ve ağıza yakın yere sürülmüş.olma ihtimali var.yada değişmemiş çubuk veya alet kurbanı
Prim olayını bilmiyorum ama geceleri yaptıkları çevirmede belirli bi kota verilmiş (hem araç sorgu-kontrol hemde alkol-ehliyet gibi) o kotayı doldurduklarında mesai leri bitiyor..
evet eskiden para sıkıstıyodun ama artık öyle değil kesdikleri ceza ya gore ay sonunda maaslarını ona gore alıyorlar gecen sene bi tanıdık istanbula giderken radara giriyor 150 160 ile falan ruhsatın arasına 100 lira koyuyor polis bu fazla diye 50 lira para ustu veriyor
Bizede uflediğimiz çubuğu geri verdiler buyuk bi ihtimal makinadan kaynaklanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)