Benim araba Bostancı'da bir galerideymiş sanırım bugun bir kaç kişi aradı bni. İlanı yok sanırım internette. İlgilenen varsa bakalım.
Benim araba Bostancı'da bir galerideymiş sanırım bugun bir kaç kişi aradı bni. İlanı yok sanırım internette. İlgilenen varsa bakalım.
hka nin ilani duruyo sahibindende bugün baktım dahaama ilan eskı olabilir tabı galerıdeyse.dusunulebılir araclardan bence
![]()
http://www.sahibinden.com/2002_ep3_t...XQQdisplayitem
bunu bilen var mı? üyeydi galiba bizim siteye?
Şu anki plakası 54 YS , mugen beyin ve headers hala üzerindemi bilmiyorum.. Eski plakası 34 BOL 34... Değişenleri var.. Orta halli yürür.. Bunlar önemli değil ise 30 civarı alınabilir belki ..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
satılıklar bolumunde GNS typer ın ilanı vardı 36500 istiyordu galiba noldu o arac vazmı gecti arkadas?
az geç kaldım herhalde...neyse ben yine yazayım bildiklerimi...öncelikle linkini vereyim ben alacağımda mayıs ayında 38500 km deydi bu araç...
http://www.sahibinden.com/37_000_km_...XQQdisplayitem
ankara Bora servisinden bu aracın check-up ına baktırabilirsiniz...mayıs ayında olması lazım, check-up ücretini bizzat ben ödedim...sağ çamurluk değişmiş, sağ jant değişmiş, sağ kapı düzeltilmiş...arka bagaj camı 2 kez değişmiş...
sağ çamurluk, ön tampon ve sağı kapıda boya var ki aracın rengi ile tutmuyor...arka bagaj ve arka tampon boyanmış bunlar çiziklerden dolayı değil...arka bagaj camı 2 kez değişmiş...ben aracı direkt alacaktım, tam alıyorum karar verdim, serviste Şeref Ustaya aracı yıkatmasını istedim, sonra herşey ortaya çıktı, araçta kuş pisliğinden ortaya çıkan lekeler var ki onları boyadan başkası kurtarmaz, tek bir yerinde değil tavanda sağda solda her yerde...ön kaput zaten full taş atığıydı, sağ sol her tarafda göçük çizik olan bir araç, yani kimine göre ne var bunda diyebilirsiniz ama 40 bin TL veripte böyle bir araç alacağıma az daha fazla verdim izmirden 35 AY 709 2004 kız gibi type-r ı aldım, en azında kafam rahattı...ben almadan önce sadece sağ çamurlukda lokal boya var diye bildiğim aracın ki linkte bakarsanız öyle yazıyor (yazıyordu check-up dan sonra değiştirdi), böyle sorunları çıktı...neyse komple boya ile halledilebilecek sorunlar çok takmamak lazım![]()
ilanda görünenede inanmıcan wallahi pes bu devirde typer felan alınmaz he bide kaldıki ben gzümlede gördüydüm ama pek dikat etmmistim
hka ilanlardaki en iyi typeR
ama işin içine bütçe girince işler değişiyor...
hem keseye hem akla mantığa yatan typeR'ların hepsi satıldı![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
HKA da yarın bir aceminin eline düşüp pert olmasa bari...
İlanlar arasında kalan tek iyi-düzgün araba HKA desek daha doğru olur.
Keza s2000 de kalmadı ilanlarda adam gibi, ya kız oğlan kız istesen 80 milyar çekiyorlar ya da kalanların beli kırık - ya da evveliyatında 3 kere motor yapmış kol çıkarmış vs.. - turbo / sc den dönme.
Hka çok iyide
bu type-R ne durumda bilen varmı ??
http://www.sahibinden.com/trabzondan...XQQdisplayitem
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
İstanbul dan satıldı , hondata ile yürümediği , standart daha iyi yürüdüğü konuşulur , kaportası çok düzgün..
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
standart iyi yürüyen araba hondatayla da iyi yürür ayarı düzgün yapıldıktan sonra.. efsane yani o konuşulanlareski vs sanırım ilandaki araç... gayet temiz, güzel bir arabaydı zamanında hala oyle mi bilemem tabi...
Eskiden sahibinden.com da çok daha fazla ep3 ilanı olurdu , noldu type r ların yarısı pert mi oldu yoksa satmıyomu kimse
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)