Ben arkadaşın konuşulanlardan herhangi birşey anladığını zannetmiyorum.
Zaten ilanın açıklamalarındaki yazının üslubunada bakılırsa, anlamadığı belli.
Bırakın açsın basıncı, 2 bar bas hocam sen hatta 2 de benden koy 4 olsun ortaya yanarlı dönerli..
Ben arkadaşın konuşulanlardan herhangi birşey anladığını zannetmiyorum.
Zaten ilanın açıklamalarındaki yazının üslubunada bakılırsa, anlamadığı belli.
Bırakın açsın basıncı, 2 bar bas hocam sen hatta 2 de benden koy 4 olsun ortaya yanarlı dönerli..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
ozaman evolar lazım yürümek için benim amacım farklı ve bittiğinde bu konuşululanları tek tek yazıp paylaşıcam şuan almanyadaki akrabalarımla diyolaktayım eğer arabayı vermessem satmassam yada takaslamassam oalacaklara şahit olacaksınız inşallah benimle gurur duymanız gerekirken konuşulan konulara bak nıssan cılar asıl sizin birşey bildiğiniz yok biz bilmiyomuyuz buarabanın ha diyince 2 bara çıkmıyacağını spavn senin yaşın kadar ben modifiyeyle uğraştım bu benim sayamadığım 50 felan arabam oldu
eğer böyle konuşacaksan işin rengi değişir.... önemli olan bneim yaşım kadar modifiyeyle uğraşman ise ok problem yok ... fakat eğer bu tavırla gidersen o bahsettiğin proje zor olacak .. bende isterim 2 bar ca18det olsun türkiyede neden olmasın,ben elimden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırım .. ama bence sen söylemlerin ve verdiğin tepkilerle eksi puan topluyorsun ..
benim artı puana zaden ihtiyacım yok bu olayları büyütüp organize eden sen ve senin gibiler ben sizde öncede vardım gene varım gene arabam burda bende buradayım yani anlıycağın sen kendi kendini çok bilmiş gösterip işler yapıyosun dediğim gibi ben pek konuşmayı sevmem ben icrahatla uğraşmayı severim bana ve yaşımada yakışan budur anladınmı kardeş buarada rengi ne olursa olsun sen hep temiz beyaz ol
Bu CORVET miydi senin araban
http://www.sahibinden.com/corvet_cik...QQdisplayitem?
ali uzatma konuyu
sen yap herkez görsün
bilgini kendine sakla.
Konu çok ilginç yerlere gelmiş
Hocam ben merak ettim yaş kaç ?
Birde şu Spawn nickli arkadaşın yaşı kadar uğraştığın modifiyeli 50 aracından bir kaç tanesine örnek verebilirmisin ? Bukadar eskiysen muhtemelen haberimiz vardır otomobillerinden.. Bu Corvette pardon Nissandan önce ne vardı ?
unless you ride the beast
you wouldn't understand
şahin ,doğan,kartal,şerçe124 ya varya bukadar ünlü olacağımı bilseydim pilotum derdim he![]()
istanbul garaja proje için hazırlanıyo kardeşler isterseniz görebilirsiniz 17000 dolar motor parçası getiriyolaar ben beceremedim onlar yapacak artık![]()
hahhahahahahahahahahahahaahahah![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)