Evet olayların anlamsız uzaması ve yanlış üsluplarda konuşma tarzı hiç hoş olmuyor
Gerçekten sorunsuzmuş:DEvlayidelik desene:)
Printable View
Arkadaş alani tehtit etmiş sitenizi kapatırım diye daha ötesi varmı.
Isin mi yok arkadasim, sacma sapan yok adam bisi dedi diye mahkeme falan konusuosun.
Ne alakasi war yane bunla.
Tamam anladik hukuktan anliosunda, Turkiyede yasiosun, kimse kimseyi bmwnin sanzimani kotu dedi die mahkemeye vericek hali yok.
Biraz sakinles, kendine gel.
O arkadas diger forumdan atılmıstı gecenlerde süresiz yıne boyle sacma sapan tehditler uzatmalar sonucunda burdada fazla kalmaz bu gidişle...biraz sakin ol dostum bir dünya laf ettiğin kişiyi azda olsa cokda olsa butun forum tanıyo rahat ol yani..
bu arada hayırlı olsun yeni araban kardeş arada kaynamasın
Yahu biz de subarunun 2.5 motoru peynir diyoruz, gc8'lerin şanzımanı beşpara etmez diyoruz, STi'ın amortisörü o kadar sert ki adama taş döktürür diyoruz, oldu baytur ve subaru bize dava açsın o zaman. Nerede yaşıyorsun Caesar sen?
Biraz sakin ol, burası BMW pervanesinin rüzgarında dönmüyor. Dünyanın en muhteşem en süper en mega arabasını da BMW yapmıyor. Fanatiklik yapmanın hiç manası yok.
Yaman bu arada sana da hayırlı olsun. Para var huzur var, güzel günlerde huzur ile kullanırsın inşallah yeni aracını...
O zaman sikayetvar.com sitesinin komple kapatılıp kurucularının müebbet yatması lazım
Orda firmalara ve sundukları hizmete biton laf söyleniyo şöyle kötü böyle kötü diye ki samsungla yaşadığım sorunda bende verdim veriştirdim 1gün sonra el pençe divan telefonla arayıp biton özür dilediler.
İsteyen istediği yorumu yapmakta özgür , kötü yorumdan kim neyi nasıl kapatıyo hayal dünyasında yaşama
Yediği yere s*çarsa o adamdan hayır gelmez?Bir firmada çalışan adam o firmanın kötü bir yanını şu gayriresmi ortamda söyleyemez mi?Resmi demiyorum farkındaysan sormuş birisi nasıldır diye cevap vermiş forum ortamında.Sen nasıl bu kadar ileri gidip hayır gelmez diye konuşabiliyorsun?Kişilik analizini mi yaptın?
bı ufak ıctım ama ceaserın kafayı yakalamıyorum...adam sureklı bu modda cok enteresan...
arkadaş arabayı aldığına göre konuyu kapatmanın zamanı gelmiş.. Ranthor nerdesin? :)
yook yaa kapanmasın.ben şimdi dışarı çıkıcam sabaha doğru geldiğimde okumak isitiorum (=kitlense bile silinmesin...
Bıktım lan şu topicte gerginlik çıkmasından başlayacam BMW'ye de m6 ya da
@Ceasar, sadece bir şey söyleyecem konuya bugün yeni dahil oluyorum, kimse yoğurdum ekşi demez ama bu arabayı satan adam bir şey anlatıyorsa saygıyla dinlemek gerekir. Sen karşındakinin görüşünü dinlemek bir yana, kendi düşüncelerini empoze etmeye çalışıyorsun ama bunu yaparken insanları rencide ettiğini fark etmiyorsun gördüğüm kadarıyla ;)
Yaman neye karar verdin bir de onu söyleseydin :)