cok tesekkurler arkadaslar umarım sizler daha iyilerine binersiniz
Printable View
cok tesekkurler arkadaslar umarım sizler daha iyilerine binersiniz
bu ara ne renk aldın sormayı unuttum?
o da supriz olsun cok garip bi rengi var tr de tek
begenmezsen kaplatırsın:) sen beğendiysen gerisi mühim değil, kazasız belasız bin:)
Sen nası BMW çalışanısın napıyorsun orada çay falan mı dağıtıyorsun? Şanzumanı falan rezaletmiş öylemi hiç kullandınmı hayatında?
BMW nasıl alıyor sizi işe anlamıyorum. Madem BMW çalışanısın azıcık delikanlıysan açıkla kardeşim adım şu şurada çalışıyorum diğe olaki çalışıyosan bak bakalım 3 gün sonra orada durabiliyomusun. Bakalım BMW kendi markasını kötüleyen bi adamı tutacakmı orada. Yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum.
caesar arkadasım tartısmaya gerek yok gariban iyi niyetiyle yazmıs bi satıcı gozuyle degil lutfen uzatmaya gerek yok
adım gökhan ipeköz kosifler oto bostancıda çalışıyorum telefonum 5327733338 geçen hafta bir m6 ile 1 saat eylendik.
delikanlı melikanlı adam gibi konuş bi halttan haberinyok saçma sapan konuşuyosun gel sana burda ürün bilgisi eğitimi ve bmw tarihçesi hakkında detaylı bi sunum yapalım
3 gün daha burada durabilirsek tabi .............
Seni kosiflerin satış müdürüne şikayet edicem:D
Ahahaha Gökhan 3 günün var iyi degerlendir, test arabalarını falan alıp gazla geceleri :D
bir araca o kadar para bağlayacak olsam borusan gibi servis konusunda rezil olmuş bir kurumun hiç bir aracına TR'de binmezdim.
ps : mini ye biniyorum ama Allah'tan garantisi yokta borusan ın B sine bağlı değilim :) :)
gorkem sende haklısın servis konusunda fakat zaten onlarla calısıyoruz mecbur alışverş yapıyoruz uygun fiyata veriyolar bu arada kosiflerde kebire hanım vardı tanıyomusun gariban ayrıldı sanırım has otomotivde suan
Bunun fanatiklikle ne alakası var yanlış şeyler bunlar. Etik olmayan şeyler. Techturkey bile zan altında kalır böyle şeylerle. Babanın firmasımı derken yönetim olarak bi hukukçu tutup inceletsenize mesajı. BMW firması bunu okusa direk dava açma hakkına sahip olur ve telekom ile yasaklatır techturkeyi. Telekominikasyon ve internet yasakları konusunda seminer vermiş bir bilgisayar mühendisi olarak;
BMW bünyesinde çalıştığını velakin ismini cismini ve çalıştığı yeri belirtmeyen bir insan var. Ki belki BMW de bile çalışmıyor olabilir. Ve bu kişi bmw yi kötülüyor. Ben BMW nin yerinde olsam anında dava açarım. Kişi kimliğini açıklamak zorunda kalır ve BMW de çalışıyorsa eğer işine son verilir.
Eğe bu tamamen düzmece ise Techturkey buna izin verdi diğe erişim engelleme cezasına çaptırılabilir. Bunlar küçük detaylar ama göz önüne alınmalı. Ekşi sözlük gibi 2 tane avukat kullanıcı bulun incelesin mesajları yönetime lazım.
Ha kişisel olarakta etik değil. BMW'nin ekmeğini yiyen bi adam ekmek yediği yere s*çarsa o adamdan hayır gelmez. Herkesin işi için aynıdır bu olay.
Kimse kötüyü iyi diye pazarlamak zorunda değil ama? Yanıldığın nokta bu..
Ayrıca, internet suçlarında hiç bir marka eleştirilemez mi yazıyor? Eleştiri bu.. Ki bu hayatın her alanında karşısına çıkar insanın.. Herkes güiza'yı eleştiriyor diye fenerbahçe dava mı açıyor bize? Bi b.ka benzemeyen futbolcu?
Sonuç olarak ben bu dürüstlüğünden sonra bmw alıcak olsam açıkçası danışırım..
Sen ben fenerbahçeli bir futbolcuyum diyipte eleştirme yaparsan bak bakalım ne oluyor buda aynı. BMW de çalışıyorum diyor. Olay bu bunu demese problem yok.
Gir fenerbahcenin sitesine veya herhangi bir siteye ben fenerbahçeli ve ismini açıklamayan bir futbolcuyum aziz yıldırım şöyle para kaçıyor futbolcu arkadaşlarım böyle dalaverelik yapıyor de. IP tespitinden mahkemeye çıkarsın söylediklerini kanıtla diğe. Olay çok farklı eleştri değil.
Yine yanlış anladın sanırım..
Verdiğim örnekten gidicek olursak.. Dünyanın her yerinde herhangi bir futbolcu antrenörü hakkında vs eleştri yapabilio.. İş hakarete varana kadar tabi.. Onda sonrası ceza vs..
Benzer mantık.. Toyota amerikaya yanlış üretim yaptığını kabul ettiren bir servis teknisyeni örneğin... Milyonlarca dolar tazminat ödicekler şimdi.. ? Adamsa kıdem kazandı?
işte arkadaşlar maalesef bu devirde iyilikte yaramıyo gariban arkadaşmz iyilik yaptı suclu oldu nerden nereye.........
iyide bundan sanane ? bizi dusunuyosan dusunme gerek yok
adami dusunuyosan , adresinide yazmis telefonunuda , cekincek birisi degil gordugun gibi .
bmw nin sanzimani kotu dedi die bir dava acilip erisim engellenicek felan , yok ole bisi :D
sen fanatik yaninla baktigin icin elestiriyi hakaret olarak almissin okadar .
burasi forum her arabanin iyi kotu yanlari yazilir cizilir senin dedigin gibi bi mantikla hukuksal yola gidilse insanlarin ozgurlukleri kisitlanir kimse hic bir seyi elestiremez .