User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
195 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: m6 kasa degıslklıgı

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle ip den adres tespit edip mahkeme falan kolay iş değil onlar
    yok mahkemedir falandır filandır,yok tech i kapatırlar bilmemne..
    boş muhabbet dönmesin o zaman ekşisözlüğün şuan olduğu sunucudan komple silinmesi gerekir.. sunucununda yayın hayatına son verilmesi gerekir.

ve benimde hapse girmem lazım
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m6 yaman çok cici bi şeçim olmuş.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M6 dan vazgeçildi
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yüze sezar şunu anlamadım yani bir kişi bir ürünün memnum olmadığı yönlerini yazamazmı ? bumudur ?
    74 model sehpa...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ceasar çok agresif yazıyorsun , mesajlarının geneli böyle.

Biraz daha sakin olmayı dene

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW siteye erisimi mi engelleyecekmis?

Yok artık ya bmwyi kötüleyenlere pranga vurup bmw fabrikasında bedava da calıstıralım istersen?
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkışık trafikte m6 nın şanzımanı adamı üzer fazla ısınıyor ve sıkıntı yaratıyor. arkadaşım satışa çıkardı aracını şehir içi daha rahat diye 911 turbo aldı

http://www.sahibinden.com/2008_bmw_m...XQQdisplayitem

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bir arkadaşım bu mavi M6 yı almaya cidid ciddi niyetlenmişti, zor da olsa vazgeçirmiştim.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim bir arkadaşım bu mavi M6 yı almaya cidid ciddi niyetlenmişti, zor da olsa vazgeçirmiştim.
    hayırlısı olsun

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yüze sezar şunu anlamadım yani bir kişi bir ürünün memnum olmadığı yönlerini yazamazmı ? bumudur ?

Hayır arkadaşım yazabilir benim demek istediğim bakın adam gibi yine anlatıyorum:

Ergenekon ve balyozu düşünün: adamın teki bir mektup gönderdi hükümete dediki ben orduda görev yapan bir askerim ve durum böyle böyledir. Sonuç ne oldu kanıtlanmış bir belge bile olmadan gözaltılar oldu. Çünkü hukuken bu durum serbestti çünkü ortada Orduda çalıştığını belirten bir asker vardı.

O mektubu Ahmet yazsaydı kimse aldırış etmezdi. Şimdi ben Olgar olarak BMW şanzumanı kötü diyebilirim. Ama ben BMW çalışanıyım dediğim zaman olay değişiyor. Hukuken yasal değil bu. BMW ye işe girerken bir adama dışarıya bilgi çıkarmaması için bir ton şey imzalatıyorlar vs vs Hem kendini yakar hem forumu yakar.

Moderatörün biri demişki bu bizim derdimiz sanane. Bakın bu işin içindeyim yasaklamaların ne denli olduğunu iyi biliyorum bizde sözlük oluşumu içindeyiz biride ekşi sözlüğe kapatılması lazım demiş. Ekşi sözlük belki 20 kere kapatıldı hep karşı davalarla kazanılıp açıldı. Girsinde okusun adnan oktar kaç tane dava açtı kaç kere kapatıldı akp kaç tane dava açtı kaç kere kapatıldı açıldı.

Bu sanane diyen moderatörede diyorum ki yarın gidip bu konu ile ilgili BMW ye bir imza attırıp savcılığa bir dilekçe bıraksam bakın sadece dilekçe anında mahkeme kararı ile siteyi askıya alırlar. Site sahibi olan OZ` arkadaşa karar gönderilir ve itiraz hakkı sitede geçen bu üyenin gerçek iletişim bilgileri ve BMW de çalıştığına dahil kanıt ve üstünede iddiasının kanıtlamasını ister. OZ` bu bilgileri sunamazsa sitenin engeli açılmaz. Ama IP Adresi ve mail adresini paylaşmak zorundadır. Kullanıcının mesajı gönderdiği tarihleri vermek zorundadır ki engel açılsın.

Bu sefer iş techturkeyden çıkar ve bu mesajı yazan adamı ilgilendirir. BMW ile arasında problemi ya çözerler ya çözemezler.

Benim demem şu: Türkiyede kanunların nasıl yürüdüğünü bilmiyorsunuz. Bilen adama kulak verin benim sinirim o.

Ayrıyetten forumda bir ton mp3 paylaşılşıyor ki Müyap bi yakalasa bunları siteyi bir daha açılmamak üzere kapatır ve 50.000 TL de bunun cezası var. OZ` hiç bir açıklama yapamadan bu ücreti ödemekle yükümlüdür. Eğer bize bişey olmaz diğe düşünüyosanız gelin 1 dilekçeyle neler olabileceğini görelim.

Ben sizi uyarıyorum ister uygulayın ister uygulamayın. Techturkeyin rakibi çok ufacık bir dilekçeye bakıyorlar yapmayın arkadaşlar.

OnurS
    Misafir
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayip ediyosun , ne bu uslup ?

bmw babanin firmasi felanmi ? m6nin tecrubelerine dayanarak eksi yonlerini yazmis , nedir yani ...

yok isten atmalar , yok sizi nasi ise alirlar ...

fanatiklik yapacaksan git bmw forumlarinda takil , burda boyle seylere gerek yok .
    bizim bmw forumunda bile fanatik yok (=

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben normalinde sana çok detaylı bi cevap veriridim ama detaya inmiyorum şimdi

konu ile alakalı olarakda şu an m6 da kullanılan şanzumandan bmw da memnun değildi ve şu an yeni gelen tüm m serisi yada yeni versyon güçlü modellerinde bu şanzumanın çok daha gelişmiş yeni bi versyonunu kullanıyor .ben ve bu siteye üye olan 3 bmw satış danışmanı arkadaşlarımda inan burada yamansen e olduğumuzkadar müşterilerimizede dürüst davrandığımız için bizleri tercih ediyorlar sen rahat ol bmw böyle dürüst danışmanları bünyesinde barındırdığı için gurur duyuyordur kendisi ile ........

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    varsa oyle bir dilekce verebilicek kisi buyursun versin ....

sen anlamiyorsun hala , adam sanziman probleminden bahsetmis , sen adama hakaret etmissin vsvs ozur dilemen gerekirken hala sacma sapan bmw'yi savunuyorsun .

sana bisi solimmi istiosan ver o dilekceyi hic bisi olmaz . Turkiyede kanunlarin nasil yurudugunu cok iyi bilirim merak etme

sen bence garibandan ozrunu dile yazdiklarin icin bu konuda daha fazla uzamasin .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    varsa oyle bir dilekce verebilicek kisi buyursun versin ....

sen anlamiyorsun hala , adam sanziman probleminden bahsetmis , sen adama hakaret etmissin vsvs ozur dilemen gerekirken hala sacma sapan bmw'yi savunuyorsun .

sana bisi solimmi istiosan ver o dilekceyi hic bisi olmaz . Turkiyede kanunlarin nasil yurudugunu cok iyi bilirim merak etme

sen bence garibandan ozrunu dile yazdiklarin icin bu konuda daha fazla uzamasin .
    Ben söylediğim herşeyin arkasındayım. Hala inanmak istemiyorsun http://www.mu-yap.org/ şu siteyi bir inceleyip ceza alan insanlar ve siteler hakkında detaylı fikrin olabilir.

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim bmw forumunda bile fanatik yok (=
    Olmaz tabi olm bmw forumuna audi ile girersen ahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yaman E92 E93 m3 te güzel olur inan bence m6 yı ne biliyim sen daha iyi bilirisin... yeni nesil m3 cidden çok cici aklınd bulunsun diye söyledim..

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dedikleriniz dogru-dur/olabilir. affedersiniz de pire yi ayı yaptınız. Olayı çoook abarttınız.İyi niyetle yazıydı bence.6 kasa ne zaman gelir beni hiç ilgilendirmez ama bi personele bu şekilde hitap çok terbiyesizce .arabanın yenisinin ne zaman geliceğinden çok bilmeniz gereken konuşma tarzıdır .İşten çıkartma hakkını nereden buldunuz onu da anlamış değilim
    MÜLPA EMLAK | Mülkiyet Pazarlama

mulpa.sahibinden.com

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kanka
    ınadına yapıolar amk ayfonla surdaydık burdaydık
    kanka al canon makınayıda su zıynet esyalarını
    cekek şeklimiz olsun

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW ye laf yok ulenn bakın 83 modelinin şanzumanı bile sorunsuz ayda bir değiştiriyorum hauhauah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dedikleriniz dogru-dur/olabilir. affedersiniz de pire yi ayı yaptınız. Olayı çoook abarttınız.İyi niyetle yazıydı bence.6 kasa ne zaman gelir beni hiç ilgilendirmez ama bi personele bu şekilde hitap çok terbiyesizce .arabanın yenisinin ne zaman geliceğinden çok bilmeniz gereken konuşma tarzıdır .İşten çıkartma hakkını nereden buldunuz onu da anlamış değilim
    +Burger King

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)