bu topiği görünce sene 2007 idi zannedersem
izmit draglarda turuncu bi vosvos vardı ankara plakalı baya başarılıydı o geldi aklıma![]()
bu topiği görünce sene 2007 idi zannedersem
izmit draglarda turuncu bi vosvos vardı ankara plakalı baya başarılıydı o geldi aklıma![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Antalyada bu iş'lerle kafayı kırmış söz'de değil öz'de klasik VW'den anlayan yakın dostlarımız vardır,yönlendirmede faydaları olur.Fotoğrafları bekliyorum tamam.![]()
dün bostancı sanayide bi dükkan gördüm içerde 6 7 tane vosvos vardı.sanırım oranın sahibi bu işten anlıyor ki bu kadar otomobil vardı içerde![]()
Oğuzhan Öksüz kardeşimde bu işi iyi bilir 3 adet topladı şimdiye kadar mutlaka yardımcı olacaktır profli:http://techturkey.com/forum/member.php?u=12318
kaporta masrafını yaptığınızda pm den fiyat alabilir miyim ?babamın arkadaşının çürük bir 1303s i vardı büyük camlılardan , yalova tarafında komple a dan z ye çilçil yanacak şekilde 1000 ytlye toplayan yer bulmuştum , istanbulda aracı gösterip sordugumda 5 milyardan aşagı çıkamazsın diyorlardı , bu kadar fark olur mu ? araba zaten 1100 ytl.
ayrıyetten sanırım bunların orjinal lastik boyutu artık üretilmiyomuş ? doğrumu bu ? 165 75 15 gibi uçuk kaçık bir ölçüydü sanırım
Ucuz et'in suyu kara olur.
Ben 2004'te 2.500 TL'ye kaporta boya yaptırdım.
Ama bugün(+6 YIL) vos'un durumuna göre 1.500TL'ye yapan yerler bile var.
Gizle çürükleri, bas fiber macunu, at zımparayı astarı, boya hadi yallah oldu çil çil
3-5 ay'a kalmadan eski halinden beter bi hal alınca
gördüm "ucuza yaptırdım" diye böbürlenenleri.
165 80 R15 hala üretiliyor ben kullanmadım hiç std.ebat lastik ama
kullanan arkadaşlar'ımın bu yıl içinde yenilerini aldıklarını hatırlıyorum.
Restorasyon için, arac'ın ederine-değerine bakarak fiyat biçilmez
Toplamak ayrıdır restorasyon ayrıdır yalapşap toparlamak daha da ayrıdır
Satış boyası,makyaj vs vs .. Her sektörde olduğu gibi çakallar o iş'te de mevcut.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)