parça sıkıntısının azalacağı kesin...
bu düzenlemede ülkemizde çok az olup pert olan modellerin bir daha geri gelemeyeceği sonucuda çıkıyor...
parça sıkıntısının azalacağı kesin...
bu düzenlemede ülkemizde çok az olup pert olan modellerin bir daha geri gelemeyeceği sonucuda çıkıyor...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
çok yerinde bir karar olmuş
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
iyi yerinde ama soyle bir de durum var arkadaslar,
pert diye ayrılan ama pert olmayacak kadar temiz arabalar var. Sahibinden'e bakıyorum adamlar pert yazmıs bi kaputu bi camurlugu ezik arabaya. Milli servete de zarar yani o hasardaki bir aracın perte ayrılması. pert sonrası teknik muayene ile ve ruhsata pertten donme vs gibi bir ibareye ile hem alıcılar magdur olmaz hem de milli servet korunur.
kasko fiyatları da artmaz bu arada. Cunku kaskolar hem korudukları riskleri reasuransa satıp hem de kazalı hasarlı aracları satıp para kazanıyorlar. Soyle dusunun adam 3 ogun yerine 2 ogunle yasar, 1 ogunle bir idare eder ama nereye kadar? Kaskolar da 2 ogunden 1 ogune duserse mamaları, bunu tekrar 2ye cıkartmak icin bi seyler yapacaklardır.
yerinde bir karar olmuş ama.onada bir formül uydururlar.yoksa öle perte ayrılan araçlar varki pert demeye bin şahit lazım.mesala selde bi dünya araç perte ayrıldı ama kaportada hiç bir şey yok
o araçlar ne olacak.
bencede ufak tefek hasardan perte ayrılıyor araçlar onlarda serviste sigortada tanıdıgı adamı olanlar yapıyor. bide haşat olup iki veya üç arabayı birleştirip bi araba yapan adamlar var asıl bunların önüne geçilmeli bence. denetim olmalı diycem ama denetliycekte Türk olacağı için vazgeçiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)