şahin tek tercih olmalı![]()
5 bin liraya ilk arabanı alma , sanayiye gidip gelmekten araba sevdandan soguyabilirsin . Bir de bilmiyorum trafik tecrüben var mı ama trafikte araba kullanmak zordur . Eğer trafik tecrüben yoksa acele etme araba almak için bence , ilk ehliyeti aldıgımda ben de çok hevesliydim araba kullanmaya ama hep arabalar benim üstüme geliyormuş gibi olurdu , tabi ben istanbul trafiginden bahsediyyorum . Alırsan da nadiren cıkmanı öneririm .
Instagram: mutusgarage
ben olsam 323 hb yada sedan bakarım 90 91 92 model olabilir donanımı yuksek (4 cam otomatik aynalar otomatik) fiyatı ucuz sorunsuz bir arabadır4 5 6 lira gibi rakamlara bulursun...
mazda 323 sedan al 300 400 e çıkma klimada bulursun mis gibi binersin..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
mk1 golf al piş bütçeyi doğruttukça ve piştikçe doğru kararı sen vericeksin ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
techturkey sürücü kursu gibi olmuş bu başlıkaraba kullanmayı öğretmeler vs.
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
kardeşim bana kalırsa düzgün bi şahin al en azından parçası ucuz ve satılması kolay olur 500 eksiğine ver anında satılır. golf mk1 çok güzeldir ama satması şahin kadar kolay olmaya bilir ve arızasının hasarının boyutu şahine göre daha masraflı çıkabilir.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
anladığım kadarıyla agırlık şahin . peki bu fiyatı biraz daha aşagıya çekersek 2 3 bin gibi . o fiyatada şahin bulabilirim sanırım . peki satışı kolay olurmu veya bana götürüsü ve getirisi ne olur .
1,4 Alırsın LPG Takarsın Doya Doya Gezersin... 2,3 Bin Gibi Rakamlara 89 92 Model Belki Bulabilirsin Araştırırsan
satışı kolay olur ama dimi .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)