bende oyumu MCS yana kullananlardanım..
Renault Clio 3 RS...
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
haci sirkete c2 vts aldi babam rahatsiz ya![]()
gp kullandın mı bilmiyorum gerçi kullansan konuyu açmazdın
rx8 hariç hepsini kullandım gp bi adım önde bana göre
salla diğerlerini gp al
arkadaslar bisi almiyorumsadece iddia var ortada sizin fikrinzi de aliyorum c2 vts iyi yol tutarmi cunku babam salih abiye (bizim sofor) evine gitsin gelsin isini gorsun diye sirketin islerini halletsin diye aldi
mcs hatta getrack tı sanırsam 4 çeker sistem üretmişti r53 için egzoz borusunun geçtiği yerden şaft geçirip yapmışları pistte standart r53 e 2 sn koyuyodu sadece 4 çeker sistemle + hiç bişi yok![]()
walla alıcak olsam bnde bi gp sahibi olmak isterdim
edit : megane rs unuttum walla şimdi aklıma geldi![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
rx8 bu araçlar içinde en iyi yol tutan araç agırlık dağılımı bunu herkes kabul eder ama dez avantajlarıda var eger dcs kaparsan s2000 gibi arkası kayar leon cupra gibi gitmez ama görüntüsü ona göre daha iyidir birde kıç ısıtmasını açtınmı bsoe muzik sistemi ile zevkin doruklarında gezersingel gelelim 4 çeker gibide yol tutmaz .Clio rs kullandım cok güzel bir araç ama içine afedersin edesim gelmedi keza gp bana ufak ne bindim ne kullandım
ben senin yerinde olsam cupra rx8 arasından birini secerdim 2. bir aracın yoksa cupra secmeni öneririm fikrim olsun istiyorsan beylikdüzüne gelirsen 1 2 tur atarız
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)