sen bu takas olayından vazgeç kardeşim ..arabanı satmaya bak 3 e 5 e fazla bakma ...paranı cebine koy ondan sonra gel benim arabayı verim sana![]()
sen bu takas olayından vazgeç kardeşim ..arabanı satmaya bak 3 e 5 e fazla bakma ...paranı cebine koy ondan sonra gel benim arabayı verim sana![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
14 liraya tertemiz 2 tane 106 gti satıyoduk alan yoktu 2 side satıldı şimdi temiz araba arıyorsun..istanbuldan bak ilanlara bakımlı temizlerin çoğu istanbul ankara gibi büyük şehirlerde..tabi 8 10 liralık arabalardan bahsetmiyorum..
97 model boş bir 106 ya 13 küsür milyar vermenin anlamı yok araç ne kadar diri yada başka bişey olursa olsun 13 senelik en eski gti neticede... 9-10 arası fazlasıda etmez... sitede kocaeli ilanlı birisi gri bir gti satıyordu çok güzel temizdi o araç...
benim yorum alıntı olmuş zaten KJ 152 uzak durulması gereken bir araç. Kendi düşüncem![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kesınlıkle takas yapma.arabanın dısı aglıyor ya son fotoda kaputta resımler falan fılan ıcı cok kotu hersey monza falan kotu duruo.ayrıca 14 mılyarım var dıosun ve guzel 106 bulamadım dıosun 14 mılyara cok guzel 106lar bulursun arkadasım arabanı sat o paralara cok guzel kafanı agrıtmıyacak 106lar bulursun cok rahat.bırde palıo gectım dıo yanı palıoya gecılen bır 106yı almak komık olur sakın palıonun sahıbı arkadasım yanlıs anlamasın normal guzel bır 106nın palıoyu gecmesı lazım oldugu ıcın soluorum kucumsemek ıcın deıldır kesınlıkle.kardesım guzel bı araba bul sanayılerde yatmak ıstemıosan![]()
araç bundan once edırne veya tekırdag tarafında bıyerde satılıktı, ıstenılern rakamda bunun cok cok altındaydı![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
araba harbiden bitmiş bitirmişler arabayı,arabada sadece klıma var emınımkı %99 oda calısmıyordur..bu arabayı orjıne cevırmek içinde(koltuklar airbag tanpon vs vs..) en az 2 3 milyarda masraf etmen gerek + bakımları ıvıırı zıvırı senı 6 ayda 4 5 milyarlık yapar..
anladığım kadarıyla sende benim gibi sabırsızsın.ama bu işlerde acele etmemek lazım.en güzeli arkadaslarında dediği gibi arabanı satıp cebine parayı koyup bakmak.emin ol en temizini bulucaksın bu şekilde.direk bu arabanın döşemelerini görünce soğudum valla.
Düzgün 106 arıyan arkdaşlar fiyatlarını neden 206 ile karsılastırıyorlar anlamıyorum.Düzgün sorunsuz 106 arıyorsan 106 tane arabaya bakman şart bunun yanında parada şart10-11-12-13e düzgün araba malesef yok .
herkesin fikrine saygım vardır ancak 13 e neden 106gti yok acaba sonuçta sıfır araç değil konusu geçen 12-13 yaşında km.si olan doğal olarak yıpranmış bir araç her ne temizi olursa olsun. 206 ile karşılaştırmayın diye sanırım benm lafıma itafen yazmışsınız ancak 206 daha pahalı ve daha yeni bir model neden 106dan ucuz olsun anlamadım
Düzgünlük kavramı kullanıcıdan kullanıcıya degısır dıye dusunuyorum benım duzgun anlayısıma gore 12 13 e araç yok.Düzgün 106 veya bir çok adam akıllı kupon arabanın fiyatı farklıdır emsallerine farklı araçlara göre.
bu arada bu araba b.çekmede satılıkken internet fiyatı 9.750 idi.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)