vala polisler bu işlere biraz göreceli bakıyor.mini varken eksoz olduğu halde bi saygı bi saygı ama 94doğanımla bir sahil turu atayım diyorum her köşe başı çeviriyo beni namussuzlar.sonra "birşey sorabilirmiyim? benim başka arabamda var onunla hiç çevrilmiyorum asayişte ama bununla ne zaman çıksam çevrildim acaba arabaya göremi çeviriyorsunuz?" dediğimde yok olurmu öyle şey görevimizi yapıyoruz yada size denk gelmiş demeyi bilirlerbencede seninki biraz TT farkı.ben park halinde 106nın jantına takıp bağlayan poliste biliyorum caddede.arkadaş kartalda oturuyodu hatta görürse anlatır
sonuç itibariyle çamlıca balkon,yada toplanmak için maltepe kartal arasıda iyidir diye düşünüyorum
Vorsprung Durch Technik
18 martın orası var fenerden ilerde
bostancıdan sonra maltepe,kartal sahilde güzel cepler oluyor. Maltepe Mc in olduğu yerde çok büyük bir otopark war ama haftasonları yer bulmak zor oluyor.
vallahi geçtiğimiz hafta neredeyse hiçbirgece anadolu yakasında uygulama yoktu bağdat caddesi kalamış fenerbahçe hiçbiryerde anlam veremedim bu hafta için bilemem ama anadolu yakasıysa bahsi geçen yer en iyi buluşma yerleri yine saydığım yerlerdir...
bence guzel bir ispark otoparkı secıp geceden parasını verıp kapatın bı gunluune herkes paylassın rakamı miss kımse karışamaz![]()
pendik sahilde greenpark otelin otoparkı
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şile yolu üzerinde geniş otoparkı ,kaferleri olan birçok yer var ,herhangi birini seçebilirsiniz ,poliste rehatsız etmez![]()
kartal maltepe pendik sahili uygundur kenarda sahilde çay bahçesinde oturursunuz isterseniz..isterseniz lokantada yemek yada pazar sabahları kahvaltı vs organizasyonu..gece geç saatlerdede kartal mc den başlayıp cadde turu ve geri dönüş..
kartal sahildeki mc otopark sıkıntısı yok...
oradanda sahil yolu üzerinden caddeye doğru yada caddeye girmeden e-5 yapılır...
sivil polislere dikkat füme renkte era,beyaz transit tourneo benim fişlediklerim
Gece 12 den sonra h.sonu da çevirmeler mevcut söylemeye gerek yok Bostancıya gelmeden cadde tarafına doğru giderken % 75 trafik çevirmesi oluyor 2 adette çekicisi ile beraber bağlama team diyorum ben onlara
Hafta sonu e-5'den bostacıya girdiğinizde çevirme oluyor GBT
Her akşam E-5 Ümraniye , Çamlıca Ayrımından Ümraniye tarafına doğru giderkende garanti çevirme mevcut...
E-5 Altunizade den çıkarkende güzel çevirmeler oluyor
Yol Haritasını bu bilgelere göre yapılırsa karlı çıkılır![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)