User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: 2012 sonunda rx7 (rx9?) yeniden yollarda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çıkınca muhtemelen alırım (= ama bu sefer tek araba olarak kullanmam heralde, 1.3 atmosferşk deli gibi yakıodu 1.6 turbo napar kimbilir (=
    Rx7 fd FI, emin ol rx8 rew na dan daha az yakiyor ayni bile yaksa yaktiginin karsiligini veriyor, rx8 o kadar benzini ne yapiyor, nasil bir bsfc tasarlamislar muhendisleri anlamiyorum.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

COOLFEAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    khan kim demiş abi aynı yakıyor diye babam rx3 rx7 gen 1 sahibiydi gen3 ümüz olmadı ailecek ama olan arkadasım var kıbrısta kullanmadım ama oturdum yanda ciddi ciddi rx8le aynı belkim biraz fazla yakıyor ama söylebirsey var rx8 kullanıcısı olarak soylıuyorum ciddi benzin yakıyor ama yaktıgı kadar gitmiyor ama kuzenimde s2000 suan rs sahibi olmasına ragmen arasındaki yakıslar ole 10 5 lt filan degil 1 2 lt oynuyor ki zaten boyle bir araba lıyorsan 2. aracındır muhakkak lt basına 3 tlden 4 lt yaksa 12 tl cok buyuk para degil bence birde sunu soylicem mazdanın 6 ayda bir bakımı var ne sacmadırki 13bin kmdeki 2007 model arabam 10bin veyahut 20bin km bakımına girmesi gerekirken 50bin bakımınamı girior sacmalık
    [SIGPIC][/SIGPIC]

OnurS
    Misafir
    Alıntı COOLFEAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    khan kim demiş abi aynı yakıyor diye babam rx3 rx7 gen 1 sahibiydi gen3 ümüz olmadı ailecek ama olan arkadasım var kıbrısta kullanmadım ama oturdum yanda ciddi ciddi rx8le aynı belkim biraz fazla yakıyor ama söylebirsey var rx8 kullanıcısı olarak soylıuyorum ciddi benzin yakıyor ama yaktıgı kadar gitmiyor ama kuzenimde s2000 suan rs sahibi olmasına ragmen arasındaki yakıslar ole 10 5 lt filan degil 1 2 lt oynuyor ki zaten boyle bir araba lıyorsan 2. aracındır muhakkak lt basına 3 tlden 4 lt yaksa 12 tl cok buyuk para degil bence birde sunu soylicem mazdanın 6 ayda bir bakımı var ne sacmadırki 13bin kmdeki 2007 model arabam 10bin veyahut 20bin km bakımına girmesi gerekirken 50bin bakımınamı girior sacmalık
    walla benim 2.arabam diyildi 1.5 senedede 28000 km yol yaptım bayaada benzin parası verdim oyüzden pert olduğunda pek de üzülmedim ohh kurtuldum dedim.En iyi yat arkadaşının yatı olduğu gibi en iyi rx de arkadaşının rxi olduğunu düşünüyorum artık (=
    Bu arada araç m5 kadar yakıp 3.30 kadar gidiyo o konuda tam facia

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yenı spor arabalar batmobıl gıbı hep yav

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 renesis rotary süper..

ayrıca en çok dikkatimi çeken 13B bitti galiba. yeni motor kodu 16X olmuş.. 13B nin ilk üretim yılı 1974 dür bu arada.. tamı tamına 36 yıl üretildi. ve bu araçla biteceğe benziyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)