bende STProject için başvuruda bulundum bugün yarın onay gelirse selçuğa dava açıp aylık paraya bağlicam![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Patent tescil işi baya karışıktır.Domain değil markadan bahsediyorum.Ben Eren markasını tescillerim ancak tescil maddeleri vardır ve min. 3 madde verilir(bendleri ile birlikte) geriye kalan extra ücrete tabi.Mesela Eren motor motor parçaları motor aksamı diye tescil ederken ben sen gelip Eren motorlu taşıtlar diye patent alabilir ve ben elim kolum bağlı kalabilirim.Buda öyle bir durum.Type-r ismini motor ve motorlu taşıt vs diye tüm tescilleri almıştır.Aksesuarı almayınca ahanda böyle olmuştur
En basit örnek: Herkesin bildiği Venus Pastanesi (Etiler Osmanbey Yeşilköy vs) tescilli isim.Ancak Göztepe'de Venus kuaför ve gene Anadolu yakasında Venus Emlak var![]()
konuyla bağdaşır mı ama;
http://www.istanbulpark.com/![]()
typer ı marka yapmamış markası içerisinde typer kelimesi geçtiği için alabilmiş örneğin firma ismi
"Garage Typer LTD. ŞTİ" olsun. Bu firma ismiyle Typer.com.tr alınabilir. Yada Garage Typer ismini marka yapıp alabilir. Problem olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)