Android işletim sistemli DSTL1...
http://www.generalmobile.com/TR/inde...DSTL1_overview
blackberry güzelmiş fiyatıda uygun
bakınayım bakalım denk gelirse![]()
annem trident in bir telefonunu aldi aylardir servise gidiyor.. 10 gün serviste 2 gün bizde, kimseye tavsiye etmem bu durumdan dolayi.
kanka daha dun trident inkini kullandım.sık guzel bir telefon.wifiden internete giriyor.ama sadece sayfanın bir kısmını goruyorsun resimler gozukmuyor fln. yada ben beceremedim yana kaydırmayı.google girdim sahibindene girdim hızlıda (sirkette girdim 300mb net var)genel olarak guzel telefon tatlı.ama ben general mobile tercih ederdim kalitesi bakımından daha iyi gibi gelityor bana.kullanmadım ama....
Fuck The System !!!
General mobile nin sahibi ile tanıştım daire alanlara telefon hediye etmek istedik ve sahibi tanıtım için bir kaç model ile şantiyeye geldi hepsi taklit adama iphone a bakabilirmiyim dediğimde ben eşofmanla gezdiğim için sürekli beni tanımıyor tabi azarlamaya başladı bu ıphone değil biz büyük bir firmayız fabrikamız burda bunlar kendi üretimimiz bunlar doğudan kaçak değil falan diye söylendi bende önce kendimi tanıtıp önce türkçe konuşmayı öğrenmesini sonra kaçakcılıktan buraya geldiğiniz çok belli diyerek paketledim adamı general mobile alma istediğini al bu tip adamların bir yerlere gelmesine kadar uyuz olduğum hiç birşey yok bizimm gençliğimizin boş yaşaması ve bunların istilası beni adeta delirtiyor
2 adet dokunmatik telefon hediye geldi.Eğer dokunmatik düşünürsen o fiyat aralığında yardımcı olabilirim.özelden ulaşabilirsin bana
ya burak kusura bakmada; böyle hesap makinesi gibi tlf mu olur allah aşkına? bırak abicim şöyle blackberry tarzı telefonları.. bedava verseler kullanmam ben![]()
satarım hemen..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)