2 kez kacak gecmek zorunda kaldım 2 sindende hiç bir ceza gelmedi
gectikten 6 ay sonra arabamı sattım temiz kağıdındada ne bi ceza ne baska bisey cıkmadı...
2 kez kacak gecmek zorunda kaldım 2 sindende hiç bir ceza gelmedi
gectikten 6 ay sonra arabamı sattım temiz kağıdındada ne bi ceza ne baska bisey cıkmadı...
Bende hazır konu varken sorayım. Sıkışık trafikte bir günde yanlışlıkla dur kalk yaparken boş şerit diye KGS'den geçtim. Bende OGS var ama tabi okutma yapmadığım için herhangi bir KGS kartını siren çaldı. Bu durum başına gelen varmı ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bazen plakaları duzgun okuyamayıp yanlış eve ceza gonderiyorlar. gidip itiraz edin.
soyle olaylar olmuştu.
adamın birine ceza gelmiş. herif hayatında istanbula gelmemiş ve ceza gelen araçta koydeki traktor![]()
bugün gittim adam çıkardı koydu önüme benim aracımdı fotodaki kaldım bölesanırım kuzenimin işi
Diğerinide zaten önceki sahibiyle görştm ödücek.. 4lirada kgs ödedim merakımızdan
![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Bizede dün geldi benım arabaya 2 ceza.. Ama gecmedım geccsem hemen durur oderım veya bisey yaparım abimde kullanıyosa o gecmıstırdaha cumartesı filmden muayneye girdim ceza falan cıkmadı babam olaya el attı aramıs arama dedım o kadar... Tebligata imza atıldıgı ıcın elımızde patladı babam ödemiş gerci 55 sagolsun
![]()
C M G
ya ben Ocak'ta Istanbula geldıgımde gecmıstım ne kadar bunun cezası?
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)