Evet arkadaslar dediklerinizi takip ederek ilk calismami yaptim daha dogrusu pek bsi yapmadim ama olsun ilk denememi paylasiormPs te calistim bu arada.
Mapped by DR.ECU
Beğendim bunu güzel olmuş jantları filan iyi oturtmuşsun.Buda benim yeni çalışmam,KK yaptım yani karikatürize sayılır bi manada,tatlı oluyolar böyle ve biraz daha kolay.İlginç,extreme ama sade görünümlü olmasını istedim...
![]()
jant nası bulabiliriz özellikle big base lere..?
.Bana bu paralara jennifer lopez gibi kaportası olan paris hilton gibi ruhu var gözüküp gösterişli olup az yakan sibel kekilli gibi ucuz olan birşeyler lazım
Bu da benden subyyaptıktan sonra neden ufak boyutta çıktı anlamadım ama yavaş yavaş çözücem
![]()
.Bana bu paralara jennifer lopez gibi kaportası olan paris hilton gibi ruhu var gözüküp gösterişli olup az yakan sibel kekilli gibi ucuz olan birşeyler lazım
jantı değiştirmek için hazır jantlar var pixel car sitelerinde onlardan indirebilirsin alçaltmada paintte sol üst köşenin sağında dikdörtgen şekil var onu tıklayıp aracın tekerlekleri hariç seçeceksin seçtikten sonra aşağı yukarı istediğin yere sürükleyebilirsin yandan alçaltırken jant takmadan alçaltman lazım...![]()
Güzel çalışmalar var devam devam,ha buda son çalışmam.
Fenkeştayın geometro.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)