Anadolu yakası
Avrupa yakası
ya bu yaşanmış bir olaydır bundan 2 sene kadar önce şirket olarak aramızda maç yapardık ve bu maçlara genel müdürümüz dahi katılırdı
günlerden bir gün üretimde çalışan veletlerden biri genel müdüre bi bacak arası çekti![]()
ertesi gün işten çıkışı verildi ama burada ark niyet vardı tabi
velet bilerek yaptı bide pis pis sırıttı hauhauah ne gülmüştüm yaa
![]()
![]()
Ben çok anlamam ama dediğiniz gibi spor amaçlı olacaksa seve seve oynarım
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
avrupa yakasında bu yesılkoyu floryaya(menekseye gıden) baglayan yolda pazar var o pazarın yanında sahalar var cok guzel kapalı orada oynanabılınır. anadolu yakası ıyı bır yer bılenler buraya yazsın degerlendırelım. avrupada daha ıyı yer var dıyen var ıse degerlendırelım.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
çalışma programıma uyarsa bende gelmek isterim..
Only Flying is Better...
hırs olucak tabi biraz kimse macı sallamaz makara kikiri olursa apaçi meeting yapalım o zmn. spor yapalım diyoruz senin spordan anladıgın kavgaysa onu bilemem![]()
[SIGPIC][/SIGPIC] normalde balık hiç sevmem ama yanıma gelirse yerim..
anadolu yakasında göztepe hilal,bide mutluhan ın altındakı sahalar var aydınoğulları bıldıgım
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
ahaha ben yavuzla aynı takımda olmak istiyorum hacı kalenin önüne geçip çay demlemek sigara içmek istiyorum
ya levent civarında bi saha her iki yakayada uygun olacaktır ben tam ortadayım istediğiniz yere gelirim ama maltepede oturan adama beylükdüzüde ters olur![]()
sporıum da her çarş yapıyoruz cok ufak saha aynı şekılde vezırspor da ole ve sahaları cok kotu
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
mod a beslik atana bir hafta ban![]()
![]()
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)