Ek civic. sebebi:almazsam sebebim olacak![]()
çıktı üstüne otobüs
annemin var babamın var ama benim yok malesef...
uzun bi dönemde olmayacak galiba
arabayı satamadan once sana bi denk gelemedimki o tır yolunda ahh yanarım ona yanarım![]()
megane 2 vardı sattım honda ies 1 6 alıcam az yakar cok kacar modifiye parcası ucuz![]()
69 impala istiyorum nam-ı diğer gangster.Yıllardır hayalini kurarım düşünmekten uykularım kaçar uyudugum zaman rüyama giren otomobildir benim için.İzmirde var bitane bizim yakınlarımızda duruyor bazen denk gelirsem giderim başına oturrum tamponunu fln silerim elimle bazen sahibi kaputunu kapatırken kenarları hafif yukarda kalır onları kapatırım okşarım büyük bir hüzünle geri dönerim.
Peder beyi ikna edip bir türlü aldıramadım 3 4 yıldır o zmn 2. araba fazla diyordu şimdi fikir aynı birde duygusal sebeblerde var![]()
Benimki şu anda varda ve 2-3 sene daha kalır,kısmetse yaz aylarında babam kendine ya Cruze LS Plus(o fiyata o donanım ve kalite) ya 2008 mondeo 2.0TDCİ Titanium (forza ford
) yada İnsignia 1.6 Turbo (Yeni ve kaliteli bir araca benziyor
) bu 3'ü arasındayız bakalım zaman ne gösterir hayırlısıyla.
Geçmiş olsun,tez zamanda bulunur inşallah.
Araba Yok Olanlar Satıldı
BMW 318İS
BMW E21 315
BMW E36 318İ
BMW E46 Compact Yada En Kötü Ekonomik Bişeyler Alıncak Yaza Doğru Bakalım![]()
ayda 2500 km ye yakın yol yaptıgım için suan fiesta dizel titanyum düsünüyorum cupra cook yakmaya basladı son zamlardan sonrabakalım hem sekli güzel az yakıyoo
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)