faceteki sayfasına bakiim belki tagleyip koymuştur
Printable View
ay yıldız cok iyi düşünce mukemmel
saolun arkadaslar : ) en cok sevdıgım dovmem o zaten
Valla ailede skntinvardi sayet biricik ablamda yaptirmak isteyince bi engel kaalmadi:) Kafam guzelken yaptircam buyuk ihtimalle tek sebebi aciyi pek sevmemem(gerci Ayikkende kafam guzel benim dogustan hahah) symboller ile ailemi temsil eden bir dovme yaptircam sol koluma,ense ile sirt arasina ismimi,karakterimi simgeleyen bisey birde sag bacagima dovme yaptirmak istiyorum kararizim o konuda..
marcelino vardı trabzonda adamın vucudu cidden aile albümü gibiydi eşinin cocuklarının fotoları vardı göğsünde sırtında
7 sene önce akmar pasajında yaptırmıştım kaplan dövmesi onun harici 3 adet daha var,şimdi sol omzuma tribal bişiler tasarlıyıp yaptırıcam yakın zaman da:)
ben sevmiyorum dövme yaptıran arkşlarım var sonra hep sildirmeyle uğraştılar gereksiz bişey ya
ağrı sadece yapıldığı sırada oluyor makineyi çektiği anda sadece yanma hissediyorsun oda abartılacak bişe değil vücudun en ağrıyan bölgeleri ense göğüs kol içi ve kasık bölgesidir benim ensemde ejderha dövmesi var 45 dk sürdü ömrümde böyle bi acı yaşamadım :D ama böyle acı çekeceğimi bilerek yaptım diğer dövmelerimde sorun yaşamadım ayrıca dövmeyi yapan kişinin profesyonelliğine bağlı bişe deriye işleme gibi sorunlada karşılaşabilirsinki bunu düzeltme gibi bi şansın olamaz yıllar geçse bile deriye işlendiği için kaparmış gibi durur vazelin en güzel koruma yöntemlerindendir yapacak kişi çok düşünsün kararını versin bunun dönüşü yok sildirme gibi bi şansı yok laser tedavisi cart curt hikaye geçmiyor izi kalıyor kesinlikle ve kesinlikle işini bilen profesyonnellerde ve bu iş için üretilen boyalarla yapılması lazım .... bide en çok bahsedilen şey cünüp olayı öyle bişede söz konusu değil deri 3 kattan oluşuyor boya ancak 2. kata kadar işlenebiliyor 1. kat yara iyileştiği zaman kalkıyor ayrıca deri altına su gitmeme gibi olay olamaz deri nefes almazsa soluk alamaz ve ölür :) çok araştırmıştım yaptırmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim bilgi konusunda
45 dk ii sürmüş senın benım ılk resımlerde kol içindeki yazı bacaktakı yıldız ve kolumun arkaasındakı 2 harf öğlen 2 den aksam 9 a kadar sürdü ejderha 45dk cok cok ii süre resim varmı ?
Ben de geçici istiyorum :) Sırf bu acı ve de geri dönüşünün olmamasından ötürü karşıyım kalıcıya cabuk sıkılırım ben :)
http://www.buyutec.net/p-ejderha-win...ustu-2530.html
pek detaylı değil aynısı siyah fantazi derken yanlış anladın ama neyse sorun değil. :D
bacağımdaki dövmeyi 5 saatte yaptırmıştım kolumun iç kısmındaki ise 1 saat sürdü koliçi pazu kısmına yaptırmayı düşünenler bir daha düşünsünler derim :) gerçekten ölüm
+1:icon_tup: olaya çok iyi açıklama getirmişsin tşk ederim:):icon_tup: işin kötü tarafı bende ense, kol bölgesi, bacak ve bel kısımlarına yaptırmayı düşünüyodum:D ama bu yazdıkların'dan sonra biraz daha düşünmem lazım:icon_wack:D dediğin gibi işinin ehline yaptırmak lazım ufak bi yanlışta paket olabiliriz.:) son olarak bu ağrı işi kafamı karıştırıyor:icon_wack dövme yapılırken uyuşturmazlarmı:beuj: böyle bi olasalık yok mu acab:soru:
birde sey aklıma geldi dövme yaptıktan sonra duzenli spor yapsan atıyorum kolundaki dövme kolun genişlemesi vs gibi nednelerden ne gibi değişikliklere uğrar ??
onu bende sormustum dövmenın şekli değiştircek kadar gelişmesi imkansız demişti