abigrami sanırım o ters duz yazılar oluyor ?? iki turlu okunan ?? nasıl birşey yazcaksınız ??
Printable View
abigrami sanırım o ters duz yazılar oluyor ?? iki turlu okunan ?? nasıl birşey yazcaksınız ??
benim kolumda ambigram var.
rica ederim zamanında bunun yüzünden kafayı yemiştim:D bak enseye yaptırmanı tavsiye etmem gömlek giysen bile kapatamıyorsun otobüse bindiği zaman arkadan bak lan herif neresine dövme yaptırmış gibi konuşmalar geçiyor deli oluyorsun :D ama sırtımda iki omzumun arasından belime kadar melek dövmesi var çok acı duymadım ama şuda bi gerçek acıda dövmenin olmazsa olmazı :) bildiğim kadarıyla bi jel var sürdüğün bölgede ağrıyı 3 5 dklık geçiriyor incirlikten almıştım 3 grmı 15 dolardı 4 sene önce ama dışarıda bulamadım bulursan acını bi nebze dindirir ama yapıldıktan sonra acı falan kalmıyor zaten uyuşturma gibi bişe olmaz dediğim gibi kan sulanır problem olur
yaa şöyle düşün boynuna yaptırdın güzel ama atıyorum işe gireceksin ne yapacaksın? peçeyle gezecek halin yok ben iş yüzünden pişmanlık yaşıyorum hertarafım dövme iş görüşmesine gidiyorum seni ararız deyip gönderiyorlar
evet haklısın boyun kısmın'da dövme seviyorum ama böyle olursa caymak zorun'da kalacam boyun olayını düşünmem lazım yaptırırsam'da küçük bişe yaptırcam abartı olmıyacak.:icon_tup: oda olmasa kol kısımları olur bel göğüs kısımları olur yapılacak yer çok yani:D yeterki ilerde sorun teşkil etmesin:icon_tup:
benim en cok hosuma giden dövmeler omuzdan boyuna ulasıyor yaa cok super duruyor yaa
dövmenın yapıldıgı yer su almıyor abdest gecmıyor dıye bılınıyor cogu kısı tarafından ama o su almayan yer demekkı havada almıyor oluyor ve dovmenın yapıldıgıyer çürüyüp düşüyor :)
varmı hiç denk gelen....tamamen saçmalık o fikir dinimizde mekruh olarak geçer tıpkı sıgara gibi dövme aalkol gibi kendini kaybetmeni ve birine zarar vermenı sağlamıyor haram da değil abdest ilede ilgisi yok su derinin tahmınınızden daha fazla altına gidiyor rahat olun yoksa benım kol bacak çoktan çürümüştü