ooohh,konu 300 den başlamış,amerikana kadar uzamış,helal valla
peki soyle giriyim ama tarafsiz ol senin onune bir honda koysunlar bir de c5 ya da c6 corvette ucretsiz al git birini deseler hondayimi alirsin hondayi mi ? bir baska sorum da su hangi arabayi kullanmasi daha zevkli arkadan ceker bir amerikan mi yoksa onden ceker honda mi ? simdi hondanin da arkadan cekeri var ama inan bir amerikan gibi yan cekmiyo bilirsin zaten ya zaten klass farki var segment farki var bence konun buraya gelmesi yanlis kim baslattiysa amerikan in yanina honda nin lafi olmamali abi o kadar da degil be) ha bir de unutmadan senin aracta ne mod var bilmiyorum ama o kadar parayi c5 e harcasan sonucu bilirsin lutfen modlu arac ile stock amerikanlara gecirmenin konusu gereksiz yani
haklısınız ülkelerinde arap yağı bol bulunca misali saçıyolar herşeyin fazlasından..sizin aracınızla alakası benım bıldiğim tanıdığım ıkı araç var bırı hulk bırıde sızınkı..kıyaslamam bundan dolayıdıranlatmak istediğim şu;tamam cc hp orantısı geçmiş yıllarda farklılık gösterebiliyo ancak güncel amerıkanlara baktığımızda performansa yönelik güzel şeyler yapılıyo..amerıkan ruhu bıraz avrupai bır kılıfa bürünsede ruh ruhtur dıyorum
en azından bızım ıcımızdekı değişmicek olaylara bu acıdan yaklasırsak sorunda olmaz dıye düşünüyorum..siz tam bır honda ruhu tasıyosunuz ben ıse amerıkan..ben hondaya teneke yıgını demem dıyemem cunku arabayı ıyı tanımıyorum,sizdende aynı yaklasımı beklerdım..saygılarımla
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
bir ruyaydı deminki mesajlar herkes diyordu amerikan söle amerikan böleama şimdi kabus oldu yine puahaha
herkesin düşüncesi kendine kim ne düşünürse düşünsün ben arabamı seviyormuyum o bana yeter
![]()
almanlar bitti simdide amerikanlara mı sıra geldi hayret bisey yaw![]()
kedi ciger ilişkisinin bu konu ile ne alakası var
hondaya biniyoruz diye amerikan alamıyomuyuz
senin bahsettigin C5 35.000 $ para
burda bazı honda sahipleri var aracına iki corvette parası harcıyan
boş laf ile arayı germeye gerek yok
herkesin kendi fikri vardır ve söler sende saygı göstericeksin
bende C5 e 1 dolar vermem alıcak olsam C6 alırım
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
dynoking olmak icin pompa benziniyle 4hane imkani sadece amerikanda ama yolda okadar stabil degiller![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
amerikan deyince akla gelen c6 ise onun karsılastırmasını gtr35 ile yapıcanki mantıklı olsun![]()
[SIGPIC][/SIGPIC] normalde balık hiç sevmem ama yanıma gelirse yerim..
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
japon vs amerikan imkanım olsa kesinlikle amareikan diyenlerdenim..
edit: link değişti.. yanlıs konunun linkini vermişim
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=25061
bu amerikan hakkındaki düşünceleriniz nedir ?
Mert Songül ART
Try to use your imagination
yoo asla kucumseme durumum yok olamaz oyle saygisiz degilim ama soyle bir durum var honda ile amerikan olayini lutfen girmeyin abi hondayi da biliyoruz amerikani da biliyoruz abi soyle bir durum var ben pek yazmiorum takip ediyorum siteyi honda sahipleri yakinda bugatii veyron a meydan okuyucak ya hic bir arabayi begenmiyolar hepsinden hizlilar herseye bir kilif uyduruluyo goz var nizam var arkadas ben c5 te kullandim s2 k da kullandim dedim nedir bu vitec vitec diye bagirmalari yerim vitec i abi o s2k vitec acana kadar corvette zaten cildirmis oluyor ....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)