fazla fast furious izlemenin tehlikeleri![]()
yine bir halil cakir klasigi ...
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
evrim dersini geçene kadar göbeğim çatladı
ama doğal seleksiyona gelde inanma
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
atalarımızın bi lafı vardır elalemin bişeyi ile gerdeğe girmek diğebu konu ona benzemiş.
Tam da keyifle Fast And Furious 4 ün blue ray'ini izledim, kapattım 2010'un flash konusu olan bu konuyu gördüm. Güzel olmuş. Yıllardır hiç adam gibi araba denemedim, isteyen olursa 1.5 köftesine ankara'da denerim. gt3076R var benim SUBYanda... Tahminimce 400-450 eşşek civarı üretiyorumdur.
Yalnız Big Brake Kit'im gelmeden denemeye çıkmayacağım, kamyon kasasına veya otoban bariyerine sinek olmak istemiyorum. 1 aya biter işler...
Ha şunu da ekleyim, standart motora da basmıyorum basıncı . Kapak , motor içi , şanzıman , debriyaj , vizkoz , emme manifoldu vs. hepsi gerektiği seviyede dolu (delikanlıca söylüyorum yani). Büyük ihtimalle de BBK geldiği zamanda Cry02 ve Meth inj olur , yarışırken de alkol ile yürürüm. Ben mızıklamadan söyleyim de, sonrada köfteyi ısmarlamamak için ama benim aracım şıtandart tı vs. demeyin![]()
konu çok güzel 300 hp + yı görünce azımın suyu aktı evo yu özledim.maksat geçilmek geçmek olmadan deneyen arkadaşları görünce hoşuma gitti mesaj atayim istedim.konununun özünün anlaşılması hoşuma gittiki ayrıca evo ile murceliago'yla yarışmış adamım.
Önemli olan egoları aşabilmek
![]()
Ego dediğin nedir ki? Melih Gökçek'in otobüs şirketi
Şaka bir yana ben kendim zevk için araba yapıyorum, 3 senede ancak %70 bitirdim, daha da 2 sene sürer benim modifikasyon işlemi. Denemek de zevk için olmalı bence.
ya siz ne diosunuz arkadaslar msuprayı bmw fabrıkasının uretımı sanan arkadaslarımız var aksamları cıkıp roll yapan...orjınal turbosunun 1bar bastıgını fln zanneden 3 sene emek veren adama cıkıp roll kesmesın kımse...
ama guzel denemeler gormek ısterız gecılenıde tebrık ederız gecenıde..
egosuz ve eglencesine zevk almak isteyenleri izmirede bekleriz..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)