yandan öte kulağın dibinde, + işçilik yalıtım vs devreye giriyor, sahnelemeyi de es geçmemek lazım, bu müzik işi de çok pahalı ya araçlar için hiç sonu yok, turbo büyüt = ampli değiştir.![]()
yandan öte kulağın dibinde, + işçilik yalıtım vs devreye giriyor, sahnelemeyi de es geçmemek lazım, bu müzik işi de çok pahalı ya araçlar için hiç sonu yok, turbo büyüt = ampli değiştir.![]()
doberman iyi zevk almış çekimlerden![]()
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Pug 6.cı oldu bmw üst klasman 3. oldu ikiside iyidir bmwde daha özel ürünler mevcut normaldir. montaj kısmınıda unutmamak lazım
ya bu nasıl bir yorumdur haberin altında.
ben de doğan slx var.. altında mor ışık, camlarda siyah film, amortisörler koni ve teybim paynır.. mahallede herkes hasta benim arabama.
Pug harika bence tabi rakiplerde iyidir illaki. önemli olan katılmak cesaret etmek yarışmak. bunuda çok iyi yaptılar.
206RC çok iyi bir sisteme sahipti SQ adına. Bu işlerden anlamasamda ciddi para ve işçilik söz konusu idi. Demek ki çok çok daha fazla para harcanmış ve belkide şekil şemal açısından sahneleme için daha uygun araçlar varmış rakip olarak. Sağlık olsun o kadar ciddi bir yarışmada 6ıncı olmakta iyi bir derecedir bence.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
EMMA Almaya'dan Sistem Fotoğrafları > EMMA Almaya'dan Sistem Fotoğrafları
Tüm ayrıntılar , Peugeot 206 rc / sq league > Peugeot 206 rc / sq league
Araç > 206 rc new project / gün gün fotolar 1. Sayfada
![]()
yarışmada başarılar diliyorum fakat o aracın daha güzel resimleri çekilemezmiydi bagajdaki anfi ve mankenden başka ve aynı pozlardan başka bişe yok.madem türkiyeyi temsil edecek o araç biraz daha süslenebilir ve görselliğede biraz önem verilebilirdi.
İnşallah derece alırlar. Bol şans temsilcilerimize.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Fotoları hiç begenmedim sistemi gostermemişler hiç 1-2 kare bmw deki sistemide merak ettim inş guzel sonuclar elde ederler sQ da iş cok zor herşey ince ayar istiyo başarılar![]()
Murat Uludogan bu tip islerde pek paradan ve zamandan kacan biri degil. Kullanilan malzeme ve iscilik cok iyi. Cok buyuk sabirla ilerleyen bir proje ve bitmis de degil. Son derece ozel bir BMW oldu. Basarilari bitmez umarim 2 yarismacinin da.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Hakkını yemeyelim, çalışma çok profesyonel arkadaşlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)