turk rambosu :D
bızmkılerın olumsuzlugu dısında sahneler fena degıldı ızlenır:D mematı yaralanıyo ılgınc dızıdede hep mematıye oluor:d
Printable View
turk rambosu :D
bızmkılerın olumsuzlugu dısında sahneler fena degıldı ızlenır:D mematı yaralanıyo ılgınc dızıdede hep mematıye oluor:d
Senaryo sıfır,sadece aksiyon var.. konu filan beklemeyin, dağıtarak girip aynı şekilde çıkıyorlar ve film bitti..
film çok kötüydü senaryo yok konu yok, sadece aksiyona odaklanılmış o da herkesin dediği gibi counter strike gibiydi. filmin sonuda çok kötüydü. hiç beklediğim gibi değildi :( kurtlar vadisi ırak bu filmden 10 gömlek üstündü. yazık olmuş..
hahaha iğrenç bi filmdi yaa harbi rezalet sadece action oda abartı yani herifler 3 kişi ortalığın .... :D
Filmin sonunda elinde silahla agır çekimde max payne gibi atlıyor.
İsrail askerlerinin kıyafeti ve yürüyüşü efektler ise medal of honordaki gibi:)
Senarist anlaşılan pc oyunlarından iyi esinlenmiş:)
izlemedim ama nete düşer o zaman izlerim :)
Bu arada Moshe Dayan 1955'lerda İsrail komutanıymış aynen böyle bir gözü körmüş , Filistin olaylarını yapan komutanmış anlatılana göre.
Avi'de Dış işleri Bakanı mı ne öyle birşeymiş. Konu varda bayağı gizli bir konu işlemişler :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...oshe_Dayan.jpg
berbat......
rezalet.... senaryo yok zaten adam 14 lüyle bütün israili yok etti:D
birde filmin ilk sahnesindeki askere wingtsun yaptı polat aha dedim film olmuş sonradan mıçtı :D
fragmanlarında,reklemlarında övüldüğü kadar güzel değildi kv filistin,işteee...izledikmi izledik :)
polat bu karbonfiber gibi :D adam yaralanmıyor bilee:d
cüneyit arkın 1 okla 3 kişiyi vururdu polat 14 lüyle bi orduyu yok etti :D
kurtlar vadisi ırak ı çekenlerde bunlar mıydı diye düşündüm filmi izlerken
en son saydık şarjör değiştirmeden 30 tane attı polat:D:D
film güzel olmayabilir ama ses getirdi.
Polat tek başına atladı zıpladı!
film bu,yaklaşık çoğu filmde bu böyle değil mi ? örnek olarak son izlediğim film; Ajan salt (angelina nın filmi)
sessiz kalmak yerine ufakta olsa bi tepki sağlandıysa büyük başarı.