normalde 206 demem ama bu seçenkler arasından 206 dıyorum çünkü 4 kapı.
tek kapı benim gibi sorun etmezse kesinlikle corsa...
peugeot 206
opel corsa
normalde 206 demem ama bu seçenkler arasından 206 dıyorum çünkü 4 kapı.
tek kapı benim gibi sorun etmezse kesinlikle corsa...
Pugların kaskosu çok pahalı oluyo sıfır hondaya yaptırıdm 1070 liraya full kasko 2004 puga ise istediler kasko için 1600 :S kasko şirketleri pug için ön yargı yapıyodu biara şuan bilmiyorum durum ne ama pug olduğu için pahalı diyolardı çoğu kişininde dediği gibi pug çok sıkıntılı araç hiç girme derim ben kendi pugumu sattım rahatladım huzura kavuştum
???son cümlede '''çoğu kişininde dediği gibi pug çok sıkıntılı araç hiç girme derim ben kendi pugumu sattım rahatladım huzura kavuştum''' diyerek sigortadan bahsettiğini düşünmüyorum
çok kararsız kaldık 2 araç arasında
ablama arkadaşları peugeot sıkıntılı araç sorun yaşarsın demişler oda iyice kafam karıştı dedi bu konu bugün netleşmesi lazım ki yarına alınacak ikisinden biri
corsa alın bence ama varsa 4 kapısı daha makbul olur
http://www.sahibinden.com/orjinal_fr...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/hemen_sati...XQQdisplayitem
bu tarz bi clioda seçenek olbilir aslında yada fiesta
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
şimdi clio yu da işin içine katarsak iyice karışır durumlar 2 araç arasında kaldık bide bunu sorarsak hepten çıkmaza gireriz baktık bi kaç tane clio 2000 model 85000 79000 97000 km var ama biz bu 2 araç arasında kaldık
arkadaşlar bugun net bir bilgi almak istiyorum ona göre akşam araçlardan birine bakıcaz
opel mi peugeot mu
opel kesinlike opel ama fiyatı uçuk bugün daha sattım 11 e opel corsa c 2001 model benzinli
Pug ile yaşamadığın sorun kalmaz corsanın problemi belli direksiyon kutusu oda 200 liralık tamir seti var servisten alıyorsun yaptırıyorsun bitiyor![]()
Livestrong
işinize karışmak istemiyorum ama daha temiz bir araç almanızıda istiyorum
bu linkteki eğer yazılanlar doğru ise çok makul, 1500 lira fazla yanlız![]()
http://www.sahibinden.com/bayandan_m...XQQdisplayitem
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Pug'a neden bu kadar yükleniliyor bu ülkede?Aracınıza temiz bakın özen gösterin hiçbir pug sizi üzmez..İstisnalar olabilir belki.Ben geçen sene bu zamanlar aldım,yagını suyunu fren balatalarını disklerini degiştirmek için gittim sadece servise ustaya..Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşatmadı bana.Yolda bırakmadı.Nazar degmesin..
Sıkıldım ama pug'a yüklenilmesinden
İnsanların yenemediği bir önyargı var ama en kötüsü bilmeden yapılan söylentiler ne servisi o kadar pahalıdır ne başka birsey bizim bir Omegamız vardı servisten çıkmazdı hemde hep ECU arızası.. e koskoca VW firmasının DSG sanzımanında bile tork sınırlaması problemi var...Kötü dandik deniyor ama gene sokakta nerdeyse en çok gördüğüm markalar arasında PeugeotBunu her araba için savunuyorm temiz bakıldığı sürece kronik 1 2 sorun dışında sorun çıkarması çok zordur neyse arkadşın konusunu rezil etmeyelim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)