Köz için artık çıra kullanıyorum ben. Mangalda kullandığımız beyaz dikdörtgen köpük gibi olanlardan..
1 Kap kömüre 1 parça atıyorum, koyuyorum üzerine bacamı.. lülemi - çayımı hazırlayana kadar kendi kendine oluyor köz
Printable View
Köz için artık çıra kullanıyorum ben. Mangalda kullandığımız beyaz dikdörtgen köpük gibi olanlardan..
1 Kap kömüre 1 parça atıyorum, koyuyorum üzerine bacamı.. lülemi - çayımı hazırlayana kadar kendi kendine oluyor köz
izmirde starbuzz bulabileceğimiz yer var mı ?
Starbuzz ın çakmaları dolanıyor piyasada, kimisi de starbuzz kutusunun içine kendi karışım yapıp koyuyor. Bilmediğiniz yerlerde starbuzz diye bi dünya para verip pişman olmayın.
İstanbulda en iyisi ari antik nargile şuana kadar, lulu hookah diye bi yer var çok güzel gözüküyor ama orda nargile 70-/130 lira arası.
Anadolu yakası için konuşacak olursak koşuyolu shine cafe de starbuzz içebilirsiniz, el fakheer in yeni özel serisi de geldi.
ahmet abi anadolu yakasında vazgeçilmezimdir :D bu kadar çeşidi başka yerde görmedim :D özel anason dene derim :D ahmet abi al fakirden
anadolu yakasında nargile mekanı soranlar için, merdiven cafe'yi öneririm. küçük çamlıca da.
Anadolu yakası için ayrıca sherbet mekanıda iyidir koşuyolunda.
izmir nargile meeting yapalım mı :D
Yıllardır sevemedim şu mereti :)
Starbuzz'ı bir tek ben sevemedim galiba, Ari Antik'te en az 3 kere farklı aromalarla içtim, sevmedim.
Mekan olarak Maltepe'de Bist diye bir mekan var, bir kere gidelim bende sadece. Ortamı, nargilesi çok iyiydi.
Fan yok rezistansın üzerinde pişiriyorsunuz közleri. Ben küp közlerden kullanıyorum fazla kül bırakmıyorlar. Kül bırakan kömür bile olsa ters çevirip boşaltır devam edersiniz. Ürün oldukça sağlam uzun seneler bozulacağını hiç sanmıyorum. Bir kaç senedir evde nargile yapıp içiyorum köz yapmanın daha pratik bir yolu yok.
Bizim arkadaslar cagirmisti, onlarin yanina gittim, yani kendim arayarak bularak gitmedim. Tesaduf oldu :)
Orada starbuzz icmedim ben, uzum-nane soylemistim her zamankinden :) Benim hosuma gitmisti, koz servisi de iyiydi, ki en dikkat ettigim hususlardan biridir. Koz kendi gelmeli belirli araliklarla, ben onun pesinden kosmamaliyim. Ama genel olarak guzeldi diyebilirim kendi adima :)
hiç bir hareket yok konuda ya hortlatayım :D bakırkoy bahcelievler ataköy yeşilköy civarında yeni keşfedilcek nargile mekanları arıyorum var mı tavsiye
[QUOTE=BerkayKamaci;8034529]hiç bir hareket yok konuda ya hortlatayım :D bakırkoy bahcelievler ataköy yeşilköy civarında yeni keşfedilcek nargile mekanları arıyorum var mı tavsiye[/QUOTE)oralara gitmeye gerek :D yok kazlıçesme marmarayın dibinde fetih cafe var orayı tavisye ederim nargilesi süper