Evet. Q'nun sırasında. :)
Printable View
Küçük parktaki Kalyan ile Bostanlıdaki Bıyık aynı kişiye ait. :)
Bu arada Bornova'ya bir mekan daha açıyor aynı kişiler. İleride Buca tarafında da açılacak :)
anadolu yakasında eli yüzü düzgün apaçisi olmayan nargile mekanı önerisi istiyorum dostlar. :)
Arkadaşlar başta el fakher tütün olmak üzere var mı güvenli alışveriş yapıcağımız bi dükkan ? varsa sitesi ile birlikte paylaşırsanız sevinirim,havalar ısındı ateşleyelim bakalım şu nargileyi artık.
çakmalarını olduğunu duymuştum o yüzden güvenilir bir satıcı arıyorum,çok fazla nargile kullanan birisi değilim bir kez tütün alıcam ondada tongaya düşmeyelim en azından,tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
edit : nakhla satan bir yerde olabilir bu arada arkadaşlar bu markayı da denemek isterim.
internet üzerinden tütün alabileceğimiz güvenilir bir site var mıdır arkadaşlar ?
nargilesatis.com vardı site yapım aşamasında ama facebooktan iletişime geçebilirsin. şimdiye kadar 3 kere alışverişim oldu güvenilir bir satıcı diyebilirim
Haftasonu Eminönü'ye geçicem nargile malzemesi, tütün vs bakmaya.. Şurası düzgün ürün satar, sahte satmaz diyebileceğiniz yer var mı? Özellikle El fakheer - kavun için..
Kucukyali idealtepe arasinda acilan şato cafeyi tavsiye ederim nargilesine bakan arkadas isinin ehli daha once moda da nargile cafesi vardi uzun yillar bizde orada nargile ictik suanda firsat buldukca gidip icmeye devam ediyoruz.
Bahcelievler yayla isiklarda piramit cafe var.
Nargile 10 tl denemekte fayda var :)